Qui som‎ > ‎

Treballem per millorar la nostra escola

Millorar contínuament el nostre servei

La millora continua en el servei que presta el Centre a les famílies, de la seua organització , de les activitats que duguem a terme i de les condicions en les quals es desenvolupen ha estat un objectiu i un treball constant, ja des de fa anys. És per això que hem decidit implantar un sistema de gestió que millore la qualitat dels serveis que presta el nostre Centre basat en la norma ISO 9001-2000.

La Nostra MISSIÓ: Allò que explica la Nostra raó de ser.


La missió de la nostra escola és ser instrument d’evangelització enmig d’un pluralisme cultural, tot partint de les arrels identitàries del nostre poble.

Donem resposta al dret a l’educació de les noves generacions des de la nostra proposta d’educació integral que busca el desenvolupament de la identitat personal mitjançant els coneixements com a font d’experiència, els valors com a orientadors de la conducta i la dimensió religiosa com a plenitud del sentit


La Nostra VISIÓ: Allò que explica què volem aconseguir amb el nostre treball.


Respecte a l’Alumnat


Formar persones responsables i competents, amb capacitat per a participar activament en la vida professional, social i cultural i eclesial.

Respecte a les Famílies

Aconseguir la satisfacció de les famílies amb l’acció global del centre i ser per a elles un referent, establint una relació de diàleg i col·laboració.

Respecte al Personal

Aconseguir un professorat satisfet amb el treball que fa, amb capacitat d'inciativa i en permanent formació per tal de donar resposta als reptes que se'ns puguen plantejar, que es corresponsabilitze en el funcionament i gestió del centre i que siga coherent amb el seu Caràcter Propi.

Respecte al Centre

Ser, des de la nostra identitat, referent per al nostre alumnat i les seues famílies, convertint-nos en motiu d’orgull per a tots ells.

Respecte l’Entorn

Ser part activa, compromesa i reconeguda amb el nostre entorn: comunitat cristiana, poble i País.


Els nostres VALORS: Allò que ens caracteritza.


Evangèlics


Inspiren la nostra acció educativa en una concepció cristiana de la persona, de la vida i del món.

Constitueixen una comunitat on són acceptats, tots poden dialogar, escoltar i ser escoltats, i els qui hi participen se senten corresponsables.

Ètics

Estableixen un marc referencial que orienta els comportaments i les relacions per tal d’actuar amb honestedat.

Participació

Implica les persones individualment i en grup en el desenvolupament de l’organització, col·laborant en els objectius comuns i en les millores.

Orientació al client

S’actua buscant la satisfacció de les necessitats dels nostres clients (famílies, com a part integrant de la societat) com a motor que impulsa el nostre desenvolupament.

Relacions amb les famílies

Estableix una relació afectuosa i cordial amb les famílies i l’alumnat , la qual cosa facilita la consecució dels nostres objectius.

Estem prop de l’alumnat per estar atent a les seues necessitats i poder satisfer aquelles que són competència nostra.

Gestió Eficaç, Participativa i Transparent

Estableix els mecanismes per facilitar una gestió d’aquest caire en tots els àmbits del centre.