Benvingudes i benvinguts a
l lloc web del col·legi concertat Santa Maria Auxiliadora d'Algemesí.
Per a qüestions administratives escriviu a oficina@maux.org, o passeu per l'oficina de l'escola.

Ajudes escolars: menjador i bo infantil

13 de jul. 2020, 4:16 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 13 de jul. 2020, 4:18 ]

Com cada any, des de Conselleria es concedeixen ajudes per recolzar les famílies en la tasca de vetlar per l'educació dels seus fills i filles. De nou, s'han publicat les ajudes de menjador escolar i de bo infantil, de les que ja s'ha informat a les famílies del centre. No obstant, ho recordem a continuació per si alguna família interessada encara no ha finalitzat el seu tràmit:

AJUDA DE MENJADOR ESCOLAR: fins el 29 de juliol

En aquest enllaç podeu demanar l'ajuda al menjador escolar per al curs 2020-2021.

Si el curs passat ja vau ser beneficiaris i la vostra situació familiar no ha canviat, signareu un esborrany de la sol·licitud que tindreu a la vostra disposició a l'oficina de l'escola, i nosaltres amb aquest document validarem la vostra sol·licitud.

En canvi, si és la primera vegada que ho demaneu o la situació familiar ha canviat, haureu d'omplir una nova sol·licitud i lliurar-la a l'oficina amb tota la documentació requerida.

I atenció: en cas de tenir més d'un fill/a, cal fer una sol·licitud per cadascun d'ells.

Per a qualsevol aclariment podeu adreçar-se a l'oficina de l'escola.

El termini acaba el 29 de juliol, recordeu demanar cita prèvia per a fer les gestions i no ho deixeu per a l'últim moment.


BO INFANTIL


Aquesta ajuda està dirigida a les famílies que escolaritzen els seus fills i filles en l'Escoleta infantil (a les classes d'1 i 2 anys). En aquest enllaç podeu trobar la informació per a la sol·licitud del bo infantil per al curs 2020-2021.

Recordeu que podeu fer la sol·licitud via telemàtica, imprimir-la, signar-la i portar-la a l'oficina de l'escola junt a la documentació que es demana.

El termini de presentació de sol·licituds d'aquesta ajuda estarà obert fins al dijous 23 de juliol.Si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb la secretaria del centre.

Aquest any també ens arribem matrícules d'honor de Batxillerat

7 de jul. 2020, 4:01 publicada per Lluís Carbonell

 

L'IES Sant Vicent Ferrer ha atorgat matrícula d'honor a
Ferran Ortiz Terol i
Mateu Talens Ferrís,
dos exalumnes del nostre col·legi, com a reconeixement dels seus bons resultats acadèmics durant els dos anys de Batxillerat.

La comunitat educativa de Maria Auxiliadora vol transmetre’ls la nostra sincera felicitació i encoratjar-los a què continuen portant endavant un expedient acadèmic tan brillant. 

Enhorabona!!!!!

La Comunitat educativa

Dies de benvingudes i comiats

6 de jul. 2020, 11:11 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 6 de jul. 2020, 11:36 ]

Han passat ja uns quants dies des que l'estat d'alarma va finalitzar i la nova normalitat ha començat a instal·lar-se a les nostres vides. Però en un centre com el nostre, on alumnat, famílies i professorat donen tanta vida, trobar la normalitat amb els corredors encara buits es fa ben complicat.
Però des del centre també hem aprofitat el final d'aquesta etapa per tractar de donar-li un poc d'aquesta vida que el caracteritza, amb distintes benvingudes i comiats:


L'ESCOLETA TORNA A FUNCIONAR

Va ser donar la notícia i ficar-nos mans a l'obra! Per fi el centre podia tornar a tindre una part del seu alumnat: els xiquets i xiquetes més menuts de l'escola! No ha estat molt de temps, però s'han convertit en uns dies de vida i alegria amb el grupet d'alumnes que ha vingut!

COMENÇA L'ESCOLA D'ESTIU

I amb el final de les fases, s'obria també la possibilitat de començar l'Escola d'estiu. Aquesta setmana comencem ja la 3a setmana, i després d'haver treballat el món de la ciència i del cinema, l'alumnat ara va Rodant pel món!

ACOMIADEM L'ALUMNAT DE 6é DE PRIMÀRIA

D'altra banda, hi ha alumnes que, acabat el curs, tanquen també una etapa educativa. És el cas de l'alumnat de 6é de Primària, que va poder reunir-se al centre -mantenint les distàncies i respectant les mesures establertes- per acomiadar-se de la seua tutora i ficar punt i final a aquesta etapa.

El curs que ve comencen la Secundària!ACOMIADEM L'ALUMNAT DE 4t D'ESO

Aquest grup ja fa uns anys que va començar la Secundària, i ara toca alçar el vol i conéixer altres centres. L'alumnat de 4t d'ESO abandona l'escola i, tot i que tornarà per fer-ho com cal i oferir-nos el tradicional cant del Gaudeamus, també s'ha reunit al centre per donar aquest pas. És una nova generació que se suma amb ganes al grup d'Antics Alumnes de Maria Auxiliadora.
ACOMIADEM EL CLAUSTRE

Entrats ja en juliol, tot i que gran part continua treballant siga al centre o des de casa, també el claustre tracta de ficar punt i final a aquest peculiar curs. Comença el temps per organitzar i planificar el proper curs, que encara no sabem com es presentarà... Però també d'agafar forces per començar-lo carregat d'energia! I, d'una manera especial, acomiadem a Manolo, que acaba ja el seu temps de treball al centre i inicia el seu temps de jubilació merescuda. A més, Ramón anuncia el seu canvi de destí per al proper curs, de manera que deixa la parròquia de Maria Auxiliadora i, amb ella, la titularitat del centre. Continuarà ara el seu camí com a rector a Burjassot, però no deixarà de pregar per nosaltres i la nostra comunitat educativa amb qui ha compartit 7 anys de treball i dedicació.


La vida al centre continua, i a Maria Auxiliadora se segueix treballant per tancar el curs i preparar el proper. I de segur que abans d'acabar, encara ens queden moltes coses per compartir!

La nostra escoleta torna a funcionar

26 de juny 2020, 10:08 publicada per Lluís Carbonell

Aquesta setmana l'alumnat de la nostra escoleta ha pogut tornar al centre. No ho han fet tots ni ho han fet com sempre, però durant uns dies podran estar a l'aula amb les seues mestres.

Un poc de vida escolar, mantenint les mesures preventives i de protecció davant la Covid-19.

Dia a dia ens demostreu que #mauxNOpara

18 de juny 2020, 11:36 publicada per Lluís Carbonell

La setmana passada es va llençar al centre una nova proposta des del Departament d'Educació Física:
una cursa virtual no competitiva.

Cursa Virtual no competitiva


El repte era aconseguir fer JUNTS 3 quilòmetres de camí, escollint cadascú el dia, l'hora i la modalitat.
L'objectiu: fer-ho entre tots, perquè gràcies al compromís i a la participació de tota la gent que  heu enviat les vostres fotos hem pogut demostrar que #mauxNOpara!

I recordeu, ara en començar vacances gaudiu de l'estiu i continueu en moviment!

Què necessites saber sobre l'Escola d'estiu?

17 de juny 2020, 11:42 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 18 de juny 2020, 5:06 ]

Ací teniu tot el que necessiteu saber sobre l'Escola d'estiu 2020!
Horaris, activitats, temàtiques que guiaran l'organització setmanal, normes per poder assegurar el màxim control durant les activitats...

Tot està preparat i a punt per començar les activitats amb els vostres fills i filles!

    

I, a més, adjunt a la publicació teniu dos documents d'autorització que caldrà portar signats el primer dia de participació en l'Escola d'estiu (o bé emplenar-los allí mateix).

També podeu passar per Cap i cua (c. Alberto Tortajada, 72) dijous 18 o divendres 19 de 17 h a 19 h i formalitzar la inscripció (emplenar els documents, agafar els carnets de recollida de l'alumnat...)

Comença l'escola d'estiu 2020!

16 de juny 2020, 1:13 publicada per Lluís Carbonell


Ja tenim la informació sobre l'Escola d'estiu, aquest any ofertada des d'1 any fins a 6é de Primària!
Les activitats començaran dilluns 22 de juny a partir de 3 anys, i dimecres 1 de juliol per als grups d'1 i 2 anys, i seran de dilluns a divendres de 9 a 13 h.

Hi haurà possibilitat d'accedir a les 8 h i eixir a les 14 h sempre que s'avise amb temps.

No deixeu passar aquesta oportunitat!

Podeu consultar en els telèfons de contacte per a qualsevol dubte.

Arriba l'escola d'estiu!

11 de juny 2020, 11:59 publicada per Lluís Carbonell


Prompte oferirem més informació sobre l'escola d'estiu!

Si l'avançament amb la desescalada així ens ho permet, aquest any també tindrem escola d'estiu en acabar el període escolar. Un nou format per a xiquets i xiquetes des d'1 any fins a 6é de Primària amb activitats ben atractives per als distints nivells.

La propera setmana donarem més detalls!

Som centre saludable!

8 de juny 2020, 7:37 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 8 de juny 2020, 7:41 ]

El Ministeri d'Educació, Cultura i Esport ha concedit al centre Maria Auxiliadora el Segell de Vida Saludable, un distintiu de qualitat que suposa un reconeixement públic del nostre esforç pel foment de l'aprenentatge de la salut en l'àmbit educatiu. Al mateix temps, es tracta d'una menció especial als centres que, com el nostre, fomentem l'aprenentatge de la salut en l'àmbit educatiu, així com l'assumpció de pràctiques de vida saludable i una educació física que permeta l'adequat desenvolupament personal i social al llarg de l'escolarització de l'alumnat.

Un segell merescut que agraïm a tota la comunitat educativa, a la qual animem per continuar treballant amb aquests valors.

I ara, a continuar gaudint d'una VIDA SALUDABLE!

Encara no t'has decidit? Som LA TEUA ESCOLA!

7 de juny 2020, 9:40 publicada per Lluís Carbonell

Demà dilluns 8 de juny comença
el període de sol·licitud de matrícula per a l’alumnat d’Infantil i Primària.

Si encara no t’has decidit, visita la nostra escola!


A falta de la Jornada de portes obertes que vam haver de cancel·lar, donem la possibilitat de visitar el nostre centre amb les mestres d’Infantil si encara et queden dubtes.

A més, tot i que el tràmit és telemàtic, si ens ho demanes, et podrem ajudar a fer la sol·licitud al centre. Contacta'ns mitjançant alguna d'aquestes opcions:
  • Al telèfon 962420443
  • A l'adreça direccio@maux.org
I recorda:
la teua escola, la nostra escola!

1-10 of 916