Infantil 1 any - 2 anys - 3 anys - 4 anys - 5 anys | Primària 1r - 2n - 3r - 4t -  -  | ESO 1r - 2n - 3r - 4t
Benvingudes i benvinguts al lloc web del col·legi concertat Santa Maria Auxiliadora d'Algemesí.
Per a qüestions administratives escriviu a oficina@maux.org, o passeu per l'oficina de l'escola.


Un gran final de curs

22 de juny 2019, 9:54 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 22 de juny 2019, 10:14 ]

Just el dia que donàvem la benvinguda a l’estiu del 2019, el nostre col·legi es convertí per unes hores en una de les poblacions que més el representa, Eivissa. 

L’alumnat, les famílies i els tutors del curs de 6é van preparar tota una ambientació d’una vertadera festa eivissenca.

Es va informar a tota la comunitat educativa de la temàtica d’aquest any i la resposta per part de tots va ser immillorable.

Una entrada digna de la nit que s’esperava, junt amb un gran photocall que et feia entrar en l’ambient, i el típic cocktail de benvinguda donava pas a l’inici de la festa de fi de curs.

L’ambientació que es va muntar al pati de l’escola feia que, entrada la nit, les taules de tots i totes pareixien d’un tapís de color blanc-eivissenc.

El ball preparat per l’alumnat de 6é amb moltes ganes i il·lusió, junt a la rifa de regals i el fi de festa amb la millor música i pantalla de vídeos inclosa, va fer que aquest inici de l’estiu i final de curs 2018-2019 fou per a no oblidar.

Agrair altra vegada l’esforç, dedicació i alegria amb què els xiquets, pares i tutors de 6é prepararen la festa que vam poder gaudir tots junts.

Per moltes més!!!!

Bones vacances a totes i tots!
 
  

Sopar de fi de curs

18 de juny 2019, 9:55 publicada per Lluís Carbonell

Greta Garcia, guanyadora del concurs de dibuix de l'Agus i els monstres

17 de juny 2019, 11:00 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 17 de juny 2019, 13:17 ]

La nostra alumna Greta Garcia Garcia, de 5é de Primària, ha estat guanyadora de la 4a edició del concurs "Agus y los monstruos", una sèrie de novel·les gràfiques de l'editorial Combel que tracta de despertar el gust per la lectura publicada en castellà, català i anglés.

Ací teniu el seu dibuix, que també podeu veure a la publicació del web de l'editorial Fixeu-vos bé en aquest monstre perquè el veureu en el proper llibre de la sèrie:


Enhorabona a Greta i a tota la resta de participants!

Escola d'estiu fins a 4t de Primària!

15 de juny 2019, 3:23 publicada per Lluís Carbonell


Acomiadament de 4t d'ESO

14 de juny 2019, 10:15 publicada per Lluís Carbonell

El curs s'apropa als seus últims dies i l'alumnat de 4t d'ESO ha volgut aprofitar el  final d'aquest matí per acomiadar-se de tota la comunitat educativa, especialment dels seus fillols i filloles de lectura. Aquests joves comencen a comptar les hores que els queden al centre i no han volgut perdre l'oportunitat de dir-nos adéu entre somriures, plors i aplaudiments.
Ho han fet amb un discurs tendre i emotiu, carregat de seny i de consell per als seus companys, i amb aquest vídeo que compartim amb tots vosaltres:

Comiat4tESO19.mp4


Els desitgem un llarg camí carregat d'experiències! Bon viatge i fins sempre!

Paula Ruiz també obté matrícula d'honor en Batxillerat

11 de juny 2019, 4:08 publicada per Lluís Carbonell


L'IES Lluís Vives de València ha atorgat matrícula d'honor a

Paula Ruiz Vilata

exalumna del nostre col·legi, com a reconeixement dels seus bons resultats acadèmics durant els dos anys de Batxillerat.

La comunitat educativa de Maria Auxiliadora vol transmetre’ls la nostra sincera felicitació i encoratjar-los a què continuen portant endavant un expedient acadèmic tan brillant. 

Enhorabona!!!!!

La Comunitat educativa

Estem de celebració: 25é aniversari!

7 de juny 2019, 9:01 publicada per Lluís Carbonell

Aquesta vesprada celebrem a València 25 anys d'una gran família. La nostra, la de la Fundació Sant Vicent Màrtir, la de tots els Col·legis Diocesans.
Celebrem 25 anys d'una entitat que coordina tots aquests col·legis, i que ens ha permés anar creixent i caminant junts en la nostra missió educadora i evangelitzadora. Una Fundació que, com a centres, ens ha pogut assessorar, promoure, ajudar en la gestió econòmica, formar a directors i professorat... Va començar a donar les seues primeres passes el 1994, de la mà de l'arquebisbe de València d'aquell moment, mossén Agustí García-Gascó, per coordinar tots els centres de titularitat ostentada per l'arquebisbat, com és el nostre. I, des d'aquell moment, no ha deixat de preocupar-se i treballar per tots nosaltres, els 67 centres que actualment en formem part.
D'aquesta manera, avui a les 19 h hi haurà una solemne eucaristia a la Catedral de València, a la qual continuarà un concert de música a càrrec de la Banda Diocesana. En acabar, es conclourà la celebració amb un sopar per a tots els membres dels equips docents dels centres que ens vulguen acompanyar.
Acabem el dia agraint tota aquesta tasca duta a terme per la Fundació Sant Vicent Màrtir, i preguem perquè continue treballant i vetlant pel bon funcionament de tots els Col·legis Diocesans.
Deixem adjunt a la publicació un fitxer amb la notícia de la celebració recollida al periòdic Paraula, per si us voleu informar un poc més sobre aquesta important tasca.

Una de romans!

1 de juny 2019, 4:51 publicada per Lluís Carbonell

L'alumnat de 2n d'ESO va passar el passat dimarts a Sagunt, al taller de Cultura Clàssica de la Domus Baebia, on va aprendre com era el sistema educatiu romà fa 2000 anys i com s'escriu sobre papir. Així mateix, va fer un taller sobre espectacles lúdics i va visitar l'antic teatre romà de Sagunt. Tota una experiència!
Sapere Aude!
  
  

31 de maig, dia mundial sense tabac!

31 de maig 2019, 11:58 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 31 de maig 2019, 12:04 ]

I a Maria Auxiliadora celebrem aquest dia amb un reconeixement al nostre treball: l'alumnat de 1r d'ESO ha estat premiat amb dos nomenaments:
     - 1r Premi al concurs "Classes sense fum" del Departament de la Ribera.
     - Accèssit (5é premi) de la Comunitat Valenciana.

I, aquest matí, han acudit fins al centre diverses autoritats en la matèria per entregar-nos el reconeixement. Els hem rebut a la classe, hem parlat amb ells sobre el projecte i sobre allò que hem aprés... i finalment hem apostat junts per un espai sense fum al nostre voltant (i a les portes del nostre centre).

I vosaltres, què en dieu del nostre curtmetratge?

DMST_Projecte.mp4

Per parlar sobre aquest projecte vam acudir també a la ràdio d'Alzira el passat dimarts amb un dels alumnes encarregats de realitzar-lo, i l'experiència fou molt bona! Escolteu-nos!
  

Ara volem que aquesta idea siga realitat, i que el nostre siga un entorn sense fum. Ens ajudeu?

Arnau Antich, Roser Ferragud i Lola Lozano obtenen matrícula d'honor en Batxillerat

29 de maig 2019, 5:05 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 11 de juny 2019, 4:08 ]


L'IES Sant Vicent Ferrer ha atorgat matrícula d'honor a
Arnau Antich Calpe,
Roser Ferragud Ferragud i
Lola Lozano Ribes,
tres exalumnes del nostre col·legi, com a reconeixement dels seus bons resultats acadèmics durant els dos anys de Batxillerat.

La comunitat educativa de Maria Auxiliadora vol transmetre’ls la nostra sincera felicitació i encoratjar-los a què continuen portant endavant un expedient acadèmic tan brillant. 

Enhorabona!!!!!

La Comunitat educativa

1-10 of 819