Pàgina inicial‎ > ‎

#11defebrer

11 de febr. 2019, 8:39 publicada per Lluís Carbonell
Hui, dia 11 de febrer, se celebra el Dia internacional de les dones i les xiquetes en la ciència.

Des de la nostra escola ens hem sumat a les múltiples activitats que s’han programat al respecte i ho hem fet de dues formes ben diferents:


En Primària hem anat descobrint algunes de les aportacions que han fet les dones en els descobriments i treballs científics més rellevants.

En Secundària hem pogut aprendre de primera mà el que significa ser científica i investigadora. Hem comptat amb la col·laboració de la investigadora i doctora en genètica Verónica Muñoz Soriano, la qual ens ha donat una xerrada molt interessant sobre el tema “Investigar en genètica: per a què? Utilització d’un model en Drosophila per a l’estudi de la malaltia de Parkinson”. Verónica ens ha explicat la seua investigació a la Universitat de València i ha sabut despertar en nosaltres l’admiració i l’agraïment per la constància i el treball ben fet que es necessita per a ser un investigador.

Si voleu conèixer més activitats al voltant de la celebració de l’11 de febrer, us convidem a consultar el blog 11 de febrero: Día Internacional de la mujer y la niña en la ciencia on trobareu moltes propostes com les que nosaltres hem fet hui.

També us convidem a resoldre la sopa de lletres que es proposa al blog de “Mujeres con ciencia” entrant a Sopa de lletres de dones científiques.


Comments