Pàgina inicial‎ > ‎

21N - Eleccions al Consell escolar

12 de nov. 2019, 10:37 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 20 de nov. 2019, 3:57 ]
Com ja sabeu, als centres educatius també estem d'eleccions. El proper dijous 21 de novembre renovem la meitat dels membres del Consell escolar. I, com és d'esperar, desitgem la participació de tota la comunitat educativa!

Per això...
FACILITEM EL VOT PER CORREU!

Què s'ha de fer?
  1. Les eleccions seran a la secretaria del centre el dijous 21 de novembre de 8.30 a 10.30 h i de 16 a 18 h.
  2. Ahir es va repartir a l'alumnat una circular de sol·licitud del vot per correu per a aquells pares, mares i/o tutors legals que no puguen desplaçar-se fins a l'escola en aquest horari. Si així ho desitgeu, cal que retorneu la butlleta emplenada a les tutories abans d'aquest dimecres 13 de novembre.
  3. La Junta Electoral us farà arribar amb els vostres fills i filles, a partir del dia divendres 15, la documentació pertinent. Ací també tindreu les instruccions del procés.
  4. Podreu fer aquestes votacions, d'una forma més còmoda i accessible, fins el següent dimecres 20 de novembre a les 17 h.
No oblideu que tots i totes som importants per al correcte funcionament de l'escola. I al Consell escolar necessitem la participació de tots els membres: ells i elles són la nostra veu i ens representen!


PD.- Adjunt a aquesta publicació teniu també sol·licitud de vot per correu, per si alguna circular no ha arribat a casa.
Ċ
Lluís Carbonell,
12 de nov. 2019, 10:40
Comments