Pàgina inicial‎ > ‎

22 de desembre: Cursa solidària

19 de des. 2016, 9:44 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 19 de des. 2016, 9:48 ]
Estimades famílies,
Ja s'ha convertit en tradició, i aquesta setmana arriba al nostre centre la III Cursa solidària: corre que alimenta!

Amb aquesta cursa no competitiva, l'escola col·labora amb Càritas i el Magatzem de Baixos Costos "Economat Betània". La setmana passada ja informàrem sobreaquesta campanya, i fins dimecres es recolliran aliments per col·laborar-hi. D'aquesta manera, l'alumnat guanya el dorsal per poder formar part de la cursa.
Tot l'alumnat, des d'Infantil fins a Secundària, haurà de vindre preparat amb l'equipatge d'Educació Física i molta energia, ja que amb el nostre esforç alimentarem aquells que tenen més dificultats en portar cada dia menjar a la taula.

Però què passa amb vosaltres, familiars que també voleu córrer?
Podreu participar en la cursa junt al vostre fill/a. Haureu d'accedir al centre per la porta principal (c. Gómez Ferrer, 16 - porta blanca) en el següent horari:
- 9.30 h. Per veure o competir en les curses Primària i Secundària. Cap a les 10.30 h, en acabar Secundària, tots els familiars hauran d'abandonar el centre.
- 11.20 h. Tornarem a obrir la porta per acollir als familiars que participen en les curses d'Infantil. Una vegada acabades totes les curses, cap a les 12 h, hauran d'eixir del centre de nou.
Julia estarà esperant-vos per donar-vos el dorsal a canvi de l'aliment que aporteu.

La jornada acabarà en el seu horari habitual a totes les etapes. Després de la cursa hi ha més activitats preparades per a l'alumnat, que esperem gaudisca amb ganes!

I, com cada any, a la vesprada ens tornarem a veure per participar al retaule de Nadal. Els nostres actors i actrius porten molt de temps preparant-ho amb molta il·lusió, i és un dia ben important per al centre. No deixem d'acompanyar-los!

Animeu-vos a participar! Esperem veure-vos al llarg del dia!

El claustre
Comments