Pàgina inicial‎ > ‎

6 d'abril: Trobada d'escoles en valencià

27 de març 2014, 8:51 publicada per Noèlia Montrull
Estimades famílies:

Us adjuntem el llibret de la 29 Trobada de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera que se celebrarà a Corbera el proper 6 d'abril. Al document podeu consultar totes les activitats que es realitzaran el dia de la Trobada, però també aquelles que es faran al voltant de la data de la Trobada.

El llibret acompleix així un primer objectiu, que és difondre la informació i l'esperit de les Trobades, no sols dins dels límits de la nostra comarca, sinó a tot arreu. Us sorprendria gratament, fins a quins extrems del món arriba el que es publica al web GENT DE TROBADA. I això significa que en aquests punts llunyans, hi ha persones receptives a les activitats que la Coordinadora de la Ribera desenvolupa, que s'estima el valencià i que veu amb bons ulls tot el que al nostre país fem.

El llibret de la 29 Trobada també satisfà altres objectius, com ara la promoció del valencià en l'àmbit social, que malauradament no estem en el nostre millor moment, o donar el suport col·lectiu de nostra comarca al projecte del valencià com a llengua d'aprenentatge i de cohesió social.

Us animem a tots a participar, reafirmem la nostra identitat i defensem la nostra llengua!!!

El Claustre de professorat

Ċ
Noèlia Montrull,
27 de març 2014, 8:51
Comments