Pàgina inicial‎ > ‎

Acaben les classes...

22 de juny 2018, 9:23 publicada per Lluís Carbonell
A les 13 h ha sonat la campana... i l'alumnat ha abandonat les aules fins al proper curs. Les aules quedaran buides fins passar l'estiu, i tots han volgut festejar aquests últims moments.

Dimarts passat, 19 de juny, els i les alumnes de 4t d'ESO ja va convocar a tot el centre a l'església per acomiadar-se. Aquest grup abandona definitivament el centre i són, des de ja, antics alumnes. A la celebració de comiat van parlar del seu pas per l'escola; de les seues experiències, sentiments i records; de tota la gent amb qui han compartit tants dies de la seua vida... i van agrair tot l'esforç i dedicació que se'ls ha fet en aquests 16 anys.
I ara: "És llei de vida: ens fem grans amb el pas dels anys i busquem un camí per a arribar al cim més alt del món."
Amb aquest vídeo s'acomiadaven, amb un "fins sempre", del centre.

Vídeo de Google Docs


I, de manera especial, es van acomiadar també dels seus fillols i filloles de lectura.L'endemà dimecres, últim dia de l'alumnat de Secundària, el final també era ben especial: la platja els esperava! Un matí de sol, aigua, jocs i diversió: senyal d'un bon inici d'estiu.
  

I aquest migdia ha arribat el torn de l'alumnat d'Infantil i Primària. Els més menuts han jugat, han fet comboi i s'han acomiadat amb fortes abraçades dels companys i companyes i de les mestres.
  

A Primària el matí ha acabat a remull: els mestres havien preparat tota una seguida d'activitats que els han fet gaudir d'allò més, riure ben fort i, sobretot, banyar-se! Una manera ben fresca de donar la benvinguda a les tan esperades vacances...
  
  

L'alumnat té ara tot l'estiu per davant per estar amb la família, descansar, gaudir i agafar forces per al proper curs!
Ànim a tots, i bones vacances!

Comments