Pàgina inicial‎ > ‎

Així celebrem la festa de Maria Auxiliadora!

22 de maig 2020, 10:40 publicada per Lluís Carbonell

Un any més, el nostre centre ha estat de festa. Bé, no el centre com a edifici, però sí tota la comunitat que el conformem. Cert és que la distància ha estat present i no ens hem pogut reunir per celebrar-ho com caldria, de la manera en què estem habituats. Però hem de donar gràcies perquè els motius els tenim, ho hem pogut festejar amb un estil diferent, i tenim molt de temps per davant per poder acabar tot el que hui no hem pogut concloure.

Volem agrair-vos la vostra participació a la celebració, més d'un centenar de dispositius estaven reproduint el vídeo de la festa en directe (i sabem que davant de moltes pantalles hi havia més d'una persona). Gràcies per compartir la vostra calor.

Recordeu que al nostre canal de Youtube han quedat enregistrades tant la celebració com la representació de l'obra de teatre "Sopa de pedres" de l'alumnat de 'extraescolar de Teatre de 6é de Primària. Si no ho heu vist, encara podeu fer-ho clicant ací!

A més, moltes famílies s'heu enfrontat al repte que havíem plantejat! Ací teniu el pòdium del resultat final:
Tamara, quan puguem veure'ns de nou, rebràs el teu "quit de Maria Auxiliadora". Enhorabona!

Com també havíem informat, l'alumnat ha tingut altres reptes i activitats durant el dia. Fins i tot s'han vist per compartir junts el moment del refrigeri. Deixem algunes imatges que ho il·lustren:
I, per últim, voldríem compartir amb tots vosaltres un altre treball que és propi del centre en aquesta festa. Aquest any no podrem repartir-vos l'Anuari en paper, així que ací teniu la versió digital. Gaudiu-la!

Comments