Pàgina inicial‎ > ‎

Ajudes escolars: menjador i bo infantil

13 de jul. 2020, 4:16 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 13 de jul. 2020, 4:18 ]
Com cada any, des de Conselleria es concedeixen ajudes per recolzar les famílies en la tasca de vetlar per l'educació dels seus fills i filles. De nou, s'han publicat les ajudes de menjador escolar i de bo infantil, de les que ja s'ha informat a les famílies del centre. No obstant, ho recordem a continuació per si alguna família interessada encara no ha finalitzat el seu tràmit:

AJUDA DE MENJADOR ESCOLAR: fins el 29 de juliol

En aquest enllaç podeu demanar l'ajuda al menjador escolar per al curs 2020-2021.

Si el curs passat ja vau ser beneficiaris i la vostra situació familiar no ha canviat, signareu un esborrany de la sol·licitud que tindreu a la vostra disposició a l'oficina de l'escola, i nosaltres amb aquest document validarem la vostra sol·licitud.

En canvi, si és la primera vegada que ho demaneu o la situació familiar ha canviat, haureu d'omplir una nova sol·licitud i lliurar-la a l'oficina amb tota la documentació requerida.

I atenció: en cas de tenir més d'un fill/a, cal fer una sol·licitud per cadascun d'ells.

Per a qualsevol aclariment podeu adreçar-se a l'oficina de l'escola.

El termini acaba el 29 de juliol, recordeu demanar cita prèvia per a fer les gestions i no ho deixeu per a l'últim moment.


BO INFANTIL


Aquesta ajuda està dirigida a les famílies que escolaritzen els seus fills i filles en l'Escoleta infantil (a les classes d'1 i 2 anys). En aquest enllaç podeu trobar la informació per a la sol·licitud del bo infantil per al curs 2020-2021.

Recordeu que podeu fer la sol·licitud via telemàtica, imprimir-la, signar-la i portar-la a l'oficina de l'escola junt a la documentació que es demana.

El termini de presentació de sol·licituds d'aquesta ajuda estarà obert fins al dijous 23 de juliol.Si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb la secretaria del centre.
Comments