Pàgina inicial‎ > ‎

A la comunitat educativa de Maria Auxiliadora

27 de març 2013, 8:05 publicada per Noèlia Montrull

Al començar les vacances de Pasqua, desitjar-vos que passeu uns bons dies de descans i de família.

Que aquestos dies, on per tots els sentits ens arriba el ressorgir de la vida: l'olor i el color de l'azahar que ja inunda els nostres camps, la lluna plena (la primera de primavera i per aixo aquesta setmana és Pasqua) que dóna a les nits un encant especial, el temps i la temperatura, siguen dies que a tots ens renoven les forces per afrontar la recta final del curs.

Per als qui som cristians, són dies molt especials, ja que celebrem i contemplem els misteris centrals de la nostra fe: Crist crucificat, ha Ressuscitat!!! Un misteri que marca les nostres vides i ens obri a una mirada nova sobre la nostra existència. I, per molt que ens sabem la historia tornar a posar-nos davant ens ajuda a viure amb autenticitat el seguiment de Jesús. Vull convidar-vos a viure les celebracions d'aquestos dies.

En aquest últim mes, hem viscut aconteixements eclesials molt importants, i vull utilitzar unes paraules del nou Papa Francesc adreçades a tots els periodistes acreditats per al seguiment del conclave quan al donar la benedicció deia en castellà:

"Les dije que les daba de corazón la bendición. Como muchos de ustedes no pertenecen a la Iglesia católica, otros no son creyentes, de corazón doy esta bendición en silencio a cada uno de ustedes, respetando la conciencia de cada uno, pero sabiendo que cada uno de ustedes es hijo de Dios. Que Dios los bendiga."

Que Déu ens benesca a tots, Bona Pasqua.

Avelino Castells

Comments