Pàgina inicial‎ > ‎

Al dia!

18 de febr. 2021, 11:49 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 18 de febr. 2021, 12:07 ]
Ja hem entrat al temps de Quarsema, passada la festa de Carnestoltes i la celebració del Dimecres de cendra. Però a l'escola no parem i cada dia hi ha moltes coses a contar. Per exemple, us podríem dir que últimament...


...ha arribat ajuda per tindre un centre més segur!
Ja tenim en funcionament els tres purificadors d'aire que ens ha proporcionat la Conselleria d'Educació a les aules amb menys ventilació. A més, comencen a arribar mascaretes per al personal docent també des de Conselleria. Entre totes i tots estem treballant per fer del nostre centre un lloc més segur amb un 100% de presencialitat en totes les etapes educatives.

...l'alumnat de 4t de primària ha treballat un Dictat Caminat.
Una forma divertida per a què l'alumnat continue creixent en l'ortografia eficaç. La memòria visual i l'avaluació directa han format part d'aquesta activitat que busca millorar l'ortografia. Han hagut de treballar per parelles per llegir, escriure i corregir les errades que presentaven els textos.
...ens visiten personatges mitològics!
I és que s'aproxima el moment de les Tertúlies Literàries Pedagògiques, un projecte que ens uneix a tota l'escola i ens anima a treballar al voltant d'una mateixa temàtica. Aquest any, L'Odissea d'Hommer ens servirà per tractar el viatge d'Odisseu (Ulisses) cap a Ítaca i tots els seus companys d'aventures.


...vivim dies de ciència!
Aquesta setmana estem celebrant la "Diada científica" a Maria Auxiliadora. Com ja vam explicar en una entrada anterior, tot un seguit d'activitats i reptes per fer eixir la ciència dels llibres i de les aules. Demà divendres ficarem el punt i final a aquestes jornades a totes les etapes del col·legi.

...anem en bici!
Els grups de 5é i 6é de primària i 1r i 2n d'ESO han participat en el projecte Aula Ciclista, amb el que han pogut gaudir de diverses sessions que anaven des de la formació teòrica sobre les bicicletes i el seu ús i conducció, fins al passeig per un circuit tancat i pels carrers del poble! Una oportunitat per circular en bicicleta fins i tot per a aquell alumnat que no ho havia fet mai!

...ens presentem a proves de llengües de nivell!
L'alumnat de 4t d'ESO s'ha presentat a les proves homologades d'Anglés i Francés per tal d'aconseguir el títol de nivell A2 vàlid a tota Europa segons el MECR (Marc Europeu Comú de Referència).


I MOLTES COSES MÉS!!
Si ja sabíeu tot açò és perquè seguiu el col·legi a les xarxes. Si no ho feu, aprofiteu a buscar-nos a Instagram (@MauxAlgemesi) o a Facebook (@CollegiMariaAuxiliadoradAlgemesi) i rebre notícies fresques d'allò que passa cada dia al centre!
Comments