Pàgina inicial‎ > ‎

A Maux també som centre d'innovació!

3 de nov. 2020, 10:38 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 3 de nov. 2020, 10:40 ]
Ahir mateix es va publicar al DOGV la resolució per la qual es resol la convocatòria de subvencions i assignacions econòmiques per a desenvolupar projectes d’investigació i innovació educativa en centres docents sostinguts amb fons públics de la Comunitat Valenciana durant el curs acadèmic 2020-2021.
I el nostre centre ha estat subvencionat pel nostre projecte d'innovació "Superheroïnes i superherois de la sang".

Entenem que tota la comunitat educativa el conegueu de sobres, ja que si aquest projecte és un èxit és, en gran part, per la vostra participació en la campanya i en la jornada de donació. Però, per refrescar un poc la memòria, enganxem a continuació el vídeo que preparàrem per a presentar el projecte a la convocatòria i una informació breu:

ApS Donació de Sang


Un projecte d’aprenentatge per servei, interdisciplinar i que involucra a tota la comunitat educativa i l’alumnat des de 1 any fins a 4t d’ESO. L'alumnat es converteixen en les superheroïnes i els superherois de la sang amb una missió: salvar vides aconseguint el màxim nombre de donants de sang en la jornada de donació que se celebra l’escola.
Dissenyem la campanya de difusió i preparem l’acollida i l’agraïment als donants.

A més a més de l’impacte directe sobre la vida dels malalts (cada bossa de sang salva 3 vides), aquest projecte aconsegueix estendre la conscienciació sobre la necessitat de donar sang. L’alumnat participa activament en una acció cívica, augmenta el seu interès pel coneixement científic i es predisposa a convertir-se en donants en el futur.

I, per descomptat, l'èxit és cada vegada més gran!

Gràcies!!
Comments