Pàgina inicial‎ > ‎

Ara sí: ja arriba el Nadal!

22 de des. 2017, 9:31 publicada per Lluís Carbonell
Avui, 22 de desembre, ens acomiadàvem de companys i mestres fins l'any que ve, tot desitjant-nos un bon Nadal i una feliç entrada a l'any que estem a punt de començar, el 2018. I ho hem fet tota l'escola conjuntament.

Ja convertida en tradició, començàvem el matí amb la quarta edició de la Cursa Solidària No Competitiva: corre que alimenta! Tot l'alumnat del centre, des d'1 any fins a 4t d'ESO ha participat d'aquesta cursa, després d'haver col·laborat en la campanya de Càritas d'Algemesí amb l'aportació d'algun dels menjars que es demanaven...
Però no solament l'alumnat: una bona colla de pares i mares, i fins i tot germans menuts, s'han animat a participar en la cursa i han corregut junts als seus fills.
En acabar el matí, l'alumnat de 3r i 4t d'ESO ha fet una mostra als seus companys de la seua participació en el projecte Dansa A Les Escoles, amb dos coreografies molt ben pensades i desenvolupades.

Us deixem ací un recull d'imatges de tot el matí!

Cursa solidària 2017


Però no podíem acomiadar-nos sense el nostre Retaule de Nadal. L'alumnat de Teatre i Expressió corporal ens ha amenitzat el dia amb la seua representació, tot acompanyat de l'orquestra d'alumnes i professors per fer sonar les melodies que tots hem cantat.

CursaNoCompetitiva i Retaule


No ens queda més que desitjar-vos a tots molt bon Nadal i que passeu unes festes on la felicitat no deixe de brillar. Fins el 2018!
Comments