Pàgina inicial‎ > ‎

Arriben les vacances de Nadal

24 de des. 2019, 9:38 publicada per Lluís Carbonell
Hui comencem, oficialment, les vacances de Nadal al nostre centre. Ja fa 4 mesos que començaren les classes i el curs ha anat passant de pressa. Hem aprés molt, hem fet moltes activitats, hem estat atents i atentes al nostre entorn... i hem acabat celebrant, tots units, l'arribada de Jesús.
Molts ja ho sabeu, però encara hi ha qui es pregunta... "i que hauran fet els darrers dies de classe?"
Hem anat publicant a les nostres xarxes les activitats que hem anat fent. Si encara no ens seguiu, podeu fer-ho tant a Instagram (@mauxalgemesi) com a Facebook (@CollegiMariaAuxiliadoradAlgemesi), on podreu veure les nostres publicacions de manera més immediata.

Però, si no ho heu fet, no us preocupes! Ací teniu un resum dels darrers dies, que tenim activitats per omplir un diari!

L'última setmana va ser ben intensa a tot el centre, però especialment a infantil! I és que no van parar...
Començaren amb el Taller de dansa en família: una experiència ben divertida on pares i mares van gaudir com a infants! Després, el programa de salut bucodental per aprendre a tindre cura de la higiene de les nostres boques. A açò, sumem el treball amb les verdures, especialment les de temporada! I, per últim, l’assaig de les nadales... I encara era dijous!!
  
  
  

Divendres, el dia va començar al centre amb "bastant normalitat", tota aquella que es pot esperar dels darrers dies de classe... Però el millor estava per arribar: un any més, el nostre centre celebrava l’arribada de les festes amb el retaule de NadalTot un espectacle de música i teatre que, com sempre, ens deixava bocabadats! Des d'aquest espai volem donar de nou l'enhorabona a tots els artistes, tant l'alumnat participant en les representacions com aquell encarregat de ficar la melodia a les nostres cançons! I com acabava la vesprada? Amb l'alumnat d'infantil cantant algunes nadales i el reconeixement a diverses alumnes pels mèrits aconseguits, ja siguen acadèmics o a premis i concursos.
  
  
  

I, després del cap de setmana, i en vespres ja del Nadal, arribava també una altra de les activitats que ja s'han convertit en tradició a Maria Auxiliadora: la sisena edició de la Cursa solidària no competitiva: corre que alimenta! Dilluns 23, des de les 10 del matí, tot el centre (i una bona representació de les famílies) va participar en aquesta activitat esportiva que ompli de vida tot el barri. I que, a més, serveix d'excusa per recollir de manera solidària aliments per al magatzem de baixos costos Betània, de Càritas.
  
  
  

El matí acabava amb un magnífic espectacle preparat per l'alumnat de 3r i 4t d'ESO a les sessions de Dansa A Les Escoles, guiats per Ana Ramírez.
  
  
 
I, ara sí, ens agafem uns dies de descans per carregar bé les piles i tornar energia per al segon trimestre.

A totes i a tots, bon Nadal i feliç 2020!
Comments