Pàgina inicial‎ > ‎

Associació Amics de la Providència

5 de nov. 2010, 7:43 publicada per Noèlia Montrull
Estimats pares i mares:
 
Des del centre de dia "La Providència",  ens han informat de la representació teatral "Bodas de plata", que tindrà lloc el proper dissabte 13 de novembre a les 18:00 h. L'obra es va realitzar ja a juny, la recaudació va ser destinada a l'excursió final de curs del centre. Després de la bona acceptació i l'èxit que va tindre l'obra, es va a tornar a representar al Teatre Jaume I d'Algemesí.
L'obra teatral la realitzen els pares i mares dels xiquets que van al centre. Açò suposa un gran esforç, implicació i motivació per a tots ells.
En aquesta ocasió, els diners de les entrades es destinaran a la reforma del centre ,ja que està en una situació precària.
A l'oficina del centre hi haurà entrades disponibles per a tots aquells que estiguen interessats fins el dimarts 9 de novembre. El preu de l'entrada és de 3'5 €.
Per altra banda, també hi ha la possibilitat de comprar entrades "fila 0", per a totes aquelles persones que desitgen col·laborar en aquest event solidari però que al mateix temps no els siga possible l'assistència a l'acte.
Us animem a col·laborar!!!
 
L'Equip Directiu
Comments