Pàgina inicial‎ > ‎

A tota la comunitat educativa

3 d’oct. 2013, 15:58 publicada per Avelino Castells   [ actualitzat el 4 d’oct. 2013, 1:06 per Noèlia Montrull ]

Vull agrair tots els gestos d'afecte que heu tingut amb mi en aquestos dies, especialment en la celebració d'acció de gràcies i acompanyant-me en l'inici a Vilamarxant, en l’últim dinar amb el claustre, en l'encontre amb l’alumnat i la reunió amb la Directiva de l’AMPA.

Gràcies per tantes  converses que hem pogut tindrecompartint sentiments per tot el que hem viscut junts en aquest temps que Déu ens ha regalat per créixer junts.

Hui continuem caminant cadascú de nosaltres d'acord amb  la seua vocació i en el seu lloc, sabent que en el camí Déu ens acompanya i vol ajudar-nos a viure en autenticitat la nostra vida.

Ara és el moment d'acollir a Ramon en l'inici del seu ministeri entre vosaltres (aquest Diumenge 6 a les 19h) i continuar fent camí en l'escola per viure la tasca apassionant d'acompanyar l’alumnat en el seu creixement. La missió del Titular no sempre és fàcil, però vol ajudar a mantindre viu el sentit i la missió d’aquesta escola que prompte farà 50 anys i que naix de la parròquia  Maria Auxiliadora.Mireu aquesta foto en la qual tres homes fràgils i limitats, com qualsevol,  ens hem donat a vosaltres per acompanyar-vos en aquest camí apassionant de seguir a Jesús i viure amb goig i esperança l'Evangeli en el temps que ens ha tocat viure.  No deixeu de pregar per nosaltres perquè amb la gràcia de Déu puguem viure amb fidelitat l'encàrrec rebut.

Que tots aprenguem els uns dels altres i sumem tot allò bo de la gent que Déu ens regala com a companys de camí. Donem gràcies per la comunitat educativa d'aquesta escola de la que formem part: pares i mares, mestres, personal d’administració i serveis, fins i tot els antics alumnes,  la titularitat i, com no, els i les alumnes,  que són els qui motiven tot l'esforç.


Comments