Pàgina inicial‎ > ‎

Avís sobre els polls

11 de des. 2009, 1:46 publicada per Carmel Ferragud   [ actualitzat el 11 de des. 2009, 14:08 per webmaster maux ]
Un dels trastorns sanitaris més habituals al llarg del curs en l’alumnat és la presència i el contagi dels polls. La persistència d’aquests paràsits i la seua resistència fa que eradicar-los siga molt complicat si no hi ha la col·laboració de totes les famílies. Encara que no es comunique, totes les famílies haurien de revisar regularment el cabell dels xiquets i les xiquetes per assegurar-se que no tenen paràsits. Però quan es confirma que en una classe hi ha alumnes que en tenen s’hauria de fer amb molta més cura la revisió, i aplicar estrictament un tractament dels diversos que es venen a les farmàcies. D’altra forma la molèstia perdura i no hi ha forma possible de, com a mínim, mitigar-lo. 

Per tant, i per a evitar el contagi a la resta de l’alumnat, seria convenient que, els xiquets i xiquetes que es troben afectats, tornaren a l’escola quan estiguen completament nets, tant de polls com de llémenes. 

Hem detectat que hi ha classes en què totes les famílies no estan fent la revisió pertinent i, davant les protestes, en aquests casos haurem de ser els mestres els qui passem a revisar-ho per comunicar-ho.
Comments