Pàgina inicial‎ > ‎

Banc de xandalls demà dijous 22/06/2017 a les 13:00

21 de juny 2017, 4:27 publicada per webmaster maux
BENVOLGUDES FAMÍLIES:

Acaba el curs i és hora d'anar organitzant-se.

per tal de recollir aquella roba esportiva del cole que els vostres fills ja no utilitzen (samarretes, dessuadores i jaquetes roges), i que ens demaneu aquelles peces que necessiteu, tindreu a la vostra disposició el BANC DE XANDALLS demà dijous 22 a les 13 H EN EL PATI D'INFANTIL, ENTRANT PER LA PORTA BLAVA QUE HI HA A LA PLAÇA DE LA RIBERA.

VOLEM FER UNA ESPECIAL CRIDA A LES FAMÍLIES DELS ALUMNES DE 4T ESO. Les talles grans són les més demandades i les que no hem pogut aconseguir aquest any. Per favor, si creieu que els vostres fills i filles ja no van a utilitzar la roba del cole, penseu en donar-nos-la i que altres famílies la puguen aprofitar. Doneu-li una segona vida als xandalls!

TOT SEGUIT TENIU UN RECULL DE LES PECES QUE ACTUALMENT TENIU A LA VOSTRA DISPOSICIÓ PER SI VOS INTERESSEN, però no deixeu de preguntar-nos, perquè sempre ens entra material nou. El preu de cada peça és de 2 euros, excepte les jaquetes amb cremallera, que tenen un preu de 4 euros. Els diners s'utilitzen exclusivament per al sosteniment de l'activitat.

PODEU EMPORTAR-SE:

2 SAMARRETES MÀNIGA CURTA TALLA 4
4 SAMARRETES LLARGUES TALLA 4
1 JAQUETA AMB CREMALLERA FINS LA MEITAT TALLA 6
1 SAMARRETA CURTA TALLA 6
2 DESSUADORES TALLA 6
1 JAQUETA MÀNIGA LLARGA TALLA 8

Estem a la vostra disposició. Demaneu-nos el que necessiteu!

Moltes gràcies per ajudar-nos a complir aquest somni! Vos esperem a tots!
Comments