Pàgina inicial‎ > ‎

Campanya de Mans Unides 2010

29 de gen. 2010, 4:20 publicada per Carmel Ferragud   [ actualitzat el 30 de gen. 2010, 1:04 per webmaster maux ]
El projecte que s’ha escollit aquest any es realitza a Dapaong, situat en una vall al nordoest de Togo, un dels països menys desenvolupats i amb una esperança de vida de 55 anys. Es tracta d’un típic poble de la sabana subsahariana, dedicat a l’agricultura i la ramaderia, i amb una renda per càpita que no supera els 200€. A penes hi ha infraestructures sanitàries, no existeix l’electricitat i l’aigua no té cap control de potabilitat, pel que són molt freqüents les malalties intestinals.

Fa uns anys es va sol·licitar de Mans Unides la construcció i equipament d’un edifici d’Educació Secundària equipat amb oficines, latrines i pou. Ara es demana fer una ampliació del projecte per a construir un altre edifici amb tres aules i un bloc de quatre latrines per a xiques. Es pretén així afavorir l’accés dels infants a l’educació secundària, ja que a penes hi arriben alumnes.

El projecte té un cost de 37.866 €. Totes les parròquies d’Algemesí i d’altres municipis col·laboren conjuntament per tal d’aconseguir fer-lo realitat.

Les col·lectes es duran a terme en totes les parròquies els dies 13 i 14 de febrer, però si ho desitgeu podeu dur el sobre amb el vostre donatiu a l’oficina de l’escola. Per a la vidriola de les aules, en la qual col·laboren els vostres fills i filles, us demanem que en un gest de solidaritat feu que la seua aportació vinga d’uns diners que s’hagen guanyat per les seues tasques.

Quedeu també convidats a l’oració que se celebrarà el dia 12 de febrer a les 21:30 hores en la Parròquia de Maria Auxiliadora.
Comments