Pàgina inicial‎ > ‎

Campanya de Mans Unides 2021

22 de febr. 2021, 7:42 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 22 de febr. 2021, 7:45 ]

Benvolguts amics i amigues,

El col·legi inicia la setmana de Mans Unides, aquest any amb el lema “contagia solidaritat per a posar fi a la fam”. Com cada any, es realitzaran activitats i xerrades per tal de conscienciar l’alumnat i les famílies de la realitat mundial de la fam. Els diners recol·lectats en aquesta campanya s’empraran per recolzar un projecte que les parròquies d'Algemesí han assumit.

El projecte se situa a Lima (Perú), a un centre de formació laboral per a dones víctimes de tràfic i en risc, baix la responsabilitat de les missioneres adoratrius, que han fundat la casa d’acollida Santa Maria Micaela.

Vídeo de YouTube

L'explotació sexual és una de les pitjors violacions dels drets humans de les xiquetes, adolescents i dones, a més de ser un greu delicte a Perú. Aquest projecte serà una via per a què 1.460 persones vulnerables es puguen beneficiar de les oportunitats per al desenvolupament econòmic a les adolescents i dones joves en situació de vulnerabilitat que ofereix. Elles són víctimes de tràfic i explotació sexual. Podeu consultar el projecte complet en https://www.mansunides.org.

Gràcies per la vostra immensa generositat. Junts solidàriament bastirem un món més humà.

P. Ramon Peris i Pla


Comments