Pàgina inicial‎ > ‎

Campanya Mans Unides

4 de febr. 2011, 6:19 publicada per Noèlia Montrull   [ actualitzat el 4 de febr. 2011, 11:19 per webmaster maux ]
Com tots els anys, MANS UNIDES reclama la nostra ajuda i solidaritat per mitjà de la seua Campanya. Aquest any té per lema “El seu demà, és avui”, i està centrada en uns dels objectius del mil·lenni: Lluitar contra la mortalitat infantil. Des de l’escola volem fer-nos ressò i conscienciar l’alumnat que cal un compromís seriós amb aquells més desfavorits, i implicar-los per contribuir a millorar la situació mundial.. 

El projecte que s’ha escollit aquest any es realitza a Mahoma, un poblet a l’Estat d’Orissa, situat al nord-est de l’Índia. En 1984 les germanes de Santa Ana fundaren un internat per a xiquetes a petició de la Diòcesi. Després de molt de treball els tribals són conscients de la necessitat d’educar a les seues filles, però es troben amb la dificultat que l’edifici està en estat ruïnós i s’ha quedat menut. Sol·liciten a Mans Unides, renovar i ampliar l’internat per poder atendre 30 xiquetes més. 

Es pretén així afavorir directament 140 xiques que van a viure a l’internat i indirectament es beneficiaran fins a 840 tribals gràcies als cursos que s’oferiran en els períodes de vacances. 

El projecte té un cost de 57.600 €. Totes les parròquies d’Algemesí i d’altres municipis col·laboren conjuntament per tal d’aconseguir fer-lo realitat. 

Les col·lectes es duran a terme en totes les parròquies els dies 12 i 13 de febrer, però si ho desitgeu podeu dur el sobre amb el vostre donatiu a l’oficina de l’escola. Per a la vidriola de les aules, en la qual col·laboren els vostres fills i filles, us demanem que en un gest de solidaritat feu que la seua aportació vinga d’uns diners que s’hagen guanyat per les seues tasques. 

La Direcció
Comments