Pàgina inicial‎ > ‎

Campanya Mans Unides

7 de febr. 2013, 6:35 publicada per Noèlia Montrull
Estimades famílies:

Com tots els anys,
MANS UNIDES reclama la nostra ajuda i solidaritat per    mitjà de la seua Campanya contra la fam. Aquest any té per lema:

 “No hi ha justícia, sense igualtat”,

Amb l’objectiu reclamar de tota la societat el treballar per acabar amb les        injustícies que pateixen les dones arreu del món.
Mans Unides promou la igualtat d’oportunitats i de tracte, perqu
è en els països pobres la dona és la més afectada per la malaltia, l’abús, la falta d’educació, la violència….
Des de l’escola volem fer-nos ressò i conscienciar l’alumnat que cal un compromís seriós amb aquells més desfavorits, i implicar-los per contribuir a millorar la situació mundial.

  • Fem una crida en defensa del desenvolupament integral de les persones i el desenvolupament  solidari de la humanitat. Un altre món és possible.
  • Denunciem aquelles situacions d'injustícia davant la dona. Demanem l’efectiva responsabilitat de tots i totes per eradicar-les.
  • L’ésser humà ens importa. Per això som companys de camí de totes les persones, i especialment dels més dèbils.

Quedeu convidats a la xarrada –col·loqui en la que podrem conéixer la realitat que es viu a Terra Santa i el treball d’Alicia Vacas, la Missionera Comboniana,  que és la que porta endavant aquest projecte. 

Tindrà lloc, el divendres 8 de febrer a les 20:15h. a l’Aula Magna del Patronat. 

Per a la vidriola de les aules, en la qual col·laboren els vostres fills i filles, us demanem que en un gest de solidaritat feu que

la seua aportació vinga d’uns diners que s’hagen guanyat per les seues tasques. 

Les col·lectes es duran a terme en totes les parròquies els dies 9 i 10 de febrer però, si ho desitgeu, podeu dur el sobre amb el vostre donatiu a l’oficina de l’escola.

 Que la proposta que ens fa Mans Unides siga una oportunitat més per sensibilitzar a tota la comunitat educativa de Maria Auxiliadora en la construcció d’un món més just i fratern.

       La Direcció


Comments