Pàgina inicial‎ > ‎

Carnestoltes 2013

22 de febr. 2013, 5:12 publicada per Noèlia Montrull
Vista del pati en el moment de la desfilada
El passat divendres 8 de febrer, celebràrem la festa del carnestoltes a la nostra escola.

Començant pels més menuts fins els alumnes d’ESO i professorat, mostràrem la cara més divertida d’aquesta festa amb una gran quantitat de disfresses diferents, moltes d’elles relacionades amb el món animal.

Aquestes últimes, elaborades pels mateixos alumnes i les quals podríem afegir a qualsevol catàleg, donaren un gran colorit al pati portades pels alumnes de 6é de primària i secundària. També entre els alumnes de primària cal destacar moltes disfresses individuals i enginyoses les quals no passaren desapercebudes per als assistens que ens acompanyaren en la desfilada dels cursos pel pati. Els més menuts, com tots els anys, mostraren les seues millors gales amb disfresses de fantasia on no faltaren els herois i les princeses.

El “show” principal de la vesprada el  mostraren els alumnes de 4t d’ESO, els quals acompliren amb la tradició, i ens regalaren una coreografia grupal. Vestits amb uns dissenys de referència africana realitzaren un ball amb ritmes africans i actuals, per a finalitzar amb una gran figura conjunta.

Com a part final, professorat i alumnat poguérem gaudir de rotllo i xocolata per a berenar i acabar de compartir una vesprada màgica.

                                                                                                                                        Josep Climent, professor d'EF

Comments