Pàgina inicial‎ > ‎

Celebració Fons Salutis

13 de nov. 2015, 7:30 publicada per Noèlia Montrull
Estimades famílies:

Aquest cap de setmana el nostre poble d’Algemesí va a rebre una visita molt especial: un grup de monges Cistercienses, que venen a participar en les celebracions d’acció de gràcies amb motiu de la Beatificació dels màrtirs de Fons Salutis i de Viaceli. Entre els màrtirs hi ha tres de la nostra població: Beata Maria Micaela Baldoví, Beata María Natividad Medes, fundadores del Monestir de Fons Salutis, i soterrades en la capella del monestir, i Beat Juan Bautista Ferris, natural de Algemesí, que va marxar de monjo a Viaceli (Santander) i allí va ser martiritzat junt a 15 companys més del monestir; tots ells beatificats el darrer 3 d’octubre a Santander.

Com be sabeu, estem molt vinculats a la congregació, per aquest motiu us convidem a què participeu en els actes organitzats durant el cap de setmana, i d’una manera especial en l’eucaristia del diumenge a les 11,30 hores, presidida pel Bisbe Auxiliar D. Esteban Escudero,  en la qual tots junts donarem gràcies a Déu per aquesta beatificació dels nostres paisans.

La nostra participació activa vol ser també una mostra d’agraïment al gran gest que varen tindre l’Abadessa presidenta i el Consell assessor de la Congregació,  l’any passat condonant el deute que quedava pendent  per la compra de Fons Salutis; per això us convidem a què pugueu participar en aquesta celebració mostrant l’agraïment que tots tenim. 

Ramón Hurtado

Comments