Pàgina inicial‎ > ‎

Celebrem el Dia Internacional de la Dona

8 de març 2019, 10:22 publicada per Lluís Carbonell
Al nostre centre, cada dia lluitem pel
 respecte a la dona i per la igualtat de gèneres. No obstant, avui, 8 de març, nosaltres també ens sumem a les veus de protesta amb diverses activitats, com per exemple...
  • Com a part d'una activitat europea a la plataforma eTwinning, un grup d'alumnes del centre ha col·laborat en classe d'Anglés amb estudiants de Croàcia, Turquia, Lituània, Romania, Albània i Polònia amb el projecte "International Women's Day". Ací podeu veure el treball del nostre alumnat.

International Women’s Day

  • A l'assignatura d'Educació Plàstica i Visual, tot l'alumnat de 3r d'ESO ha estat analitzant també, des d'una perspectiva de gènere, l'èxit que han assolit les dones des dels darrers segles fins a l'actualitat. Així, han aprofitat per homenatjar totes aquelles dones que, tot i la importància del que havien assolit, no han rebut el reconeixement que mereixien. Mitjançant les bosses de mà, element que actualment s'atribueix a les dones però que investigacions científiques expliquen que als seus inicis s'emprava per transportar aliments -una tasca tradicionalment masculina-, l'alumnat ha tractat de desestereotipar aquest objecte, i reflectir amb ell la història de vida de les dones més properes.
  
  • A més, a altres cursos de Primària i Secundària s'ha preparat alguna activitat i s'ha decorat aules i corredors amb un clar objectiu: reflexionar sobre la commemoració d'aquest dia i plantejar què volem per al nostre futur.
    
Comments