Pàgina inicial‎ > ‎

Col·lecta solidària amb motiu de la celebració de Maria Auxiliadora

15 de maig 2015, 7:01 publicada per Noèlia Montrull   [ actualitzat el 15 de maig 2015, 7:03 ]
Estimades famílies:

Com cada any en celebrar la festa de Maria Auxiliadora, us convidem a tindre un xicotet gest solidari, que serà presentat en les ofrenes de la celebració de l'Eucaristia del pròxim dia 22 de maig.

Per aquest motiu durant la setmana de Maria Auxiliadora, hi haurà una vidriola que es passarà per les classes, en la qual els vostres fills poden fer una aportació amb una finalitat solidària. És bo que els nostres xiquets vagen aprenent que si important es poder celebrar les nostres festes, no menys important és tindre presents a qui més necessiten la nostra ajuda: els més pobres.

Aquest any des de la comissió de pastoral de l'escola hem pensat que aquest signe solidari siga destinat per a Càritas Nepal, que en aquestes últimes setmanes ha patit les conseqüències de distints terratrèmols que han deixat sense res a tantes famílies. Davant de tan gran catàstrofe, nosaltres podem aportar el nostre xicotet gra d'arena, per a fer possible que, entre tots, puguen tenir les necessitats bàsiques cobertes.

Us convidem a ser generosos amb aquells que menys tenen.


Comissió de pastoral

Comments