Pàgina inicial‎ > ‎

Comencem a preparar el Betlem

24 de nov. 2020, 10:05 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 24 de nov. 2020, 10:08 ]
Estimades famílies,

Un any més ha arribat l'Advent, temps que ens prepara per a celebrar el Nadal. I com ja va sent habitual, necessitem de la vostra col·laboració per a construir entre tots i totes el betlem de l’escola. Aquest any la proposta naix des de l'AMPA, i ens presenta una activitat adaptada a la situació actual que esperem trobeu ben atractiva.

La corona d’Advent ens recorda i ens prepara per al Nadal. La seua forma circular, com tot cercle, no té ni principi ni final, indica l’eternitat de l’amor cap a Déu i cap als nostres germans. El color verd, que tradicionalment sol tindre la corona de Nadal, és un signe d’esperança.
Este any, més que cap altre, hem d'ajudar xiquets i joves a viure un Advent ple d’esperança i preparar-nos per viure un autèntic Nadal, potser el més autèntic dels últims anys, perquè la llunyania física d’alguns familiars i amics farà encara més present l’estima que per ells sentim.

Per això, proposem que este any cada família prepare una corona d’Advent. Una corona d’Advent, feta entre tota la família i utilitzant materials que tingueu a casa. Mireu les propostes (podeu clicar a les imatges o anar al fitxer adjunt al final d'esta entrada):

Treball per a l'escoleta  Treball per a infantil, primària i secundària

En reciclar materials que tenim a casa per fer la corona, li donem el significat que per a viure el Nadal no cal comprar més coses, sinó aportar el millor de cadascú. Fent la corona en família actualitzem eixa estima circular de la corona i junts podem fer compromís de transmetre la nostra estima a aquells familiars i àmics que ara sovint tenim lluny.

Gràcies per la vostra col·laboració, i desitgem que el temps que compartiu amb els vostres fills i filles per enllestir el treball siga d’un gran gaudi familiar.

AMPA de Maria Auxiliadora
Ċ
Lluís Carbonell,
24 de nov. 2020, 10:05
Ċ
Lluís Carbonell,
24 de nov. 2020, 10:05
Comments