Pàgina inicial‎ > ‎

Comencem febrer amb energia!

7 de febr. 2020, 10:46 publicada per Lluís Carbonell
Acabem la primera setmana de febrer i, amb ella, moltes altres activitats s’han sumat a la dinàmica del centre. Voleu saber què ha passat aquests dies per Maria Auxiliadora?

VOLEM LA PAU!
El passat dijous dia 30 vam celebrar el Dia Escolar de la No-Violència i la Pau al nostre centre. Adherint-nos a una campanya d'Amnistia Internacional, i amb la col·laboració de les famílies, vam enviar postals a tres persones empresonades per la defensa dels drets humans. En acabar, ens vam reunir tots al pati per fer una pregària per la pau, a la qual també van acudir mares, pares i familiars de l'alumnat. Perquè, junts, podem construir un món millor!
   
 
  

Una piscina per a l'estiu
Aquest dimecres 5 de febrer es va celebrar l’acte de lliurament del premi del Concurs de maquetes de la piscina d'estiu, una activitat que s'emmarcava dins l'última edició de la Setmana de l’Arquitectura. L’alumnat de 6é que va assistir, representant a tot el grup de companys i companyes que participaren en l’elaboració de la maqueta d'aquesta piscina municipal d’Algemesí, va recollir un ben merescut 2n premi. Enhorabona!!!
  

Anunciem la nostra empresa
I, com bé suposareu, aquest mateix alumnat de 6é també fa activitats per al centre. Mireu, si no, alguns dels vídeos publicitaris que van preparar per a la classe de socials, per a la qual havien de crear una empresa i fer un anunci publicitari utilitzant diverses estratègies. Mireu quina creativitat...We speak English! Et français aussi! 
Ahir dijous l'alumnat de 4t d'ESO es va examinar de les proves oficials d'anglés de nivell A2. Ja fa alguns anys que des de Conselleria es va facilitar aquesta oportunitat per fer que l'alumnat d'aquesta edat es poguera presentar a aquestes proves en el mateix centre i obtindre així, en aprovar, el certificat d'aquest nivell. El proper dimarts, 11 de febrer, tindrem les proves de francés. Bonne chance!

Com són els nostres patis?
Però l'alumnat no és l'únic que treballa.
Aquesta setmana el claustre de Maria Auxiliadora ha començat formació sobre Patis i parcs dinàmics. Una proposta per estar atents a allò que passa als nostres patis, proposar activitats i alternatives de joc, aprofitar el espais...

Com veieu, no perden detall per poder començar ben prompte a ficar-ho en pràctica!

Aquesta setmana a Maria Auxiliadora hem treballat, hem estudiat, hem eixit de l'aula, hem fet activitats, hem gaudit, hem aprés, ens hem ficat a prova, ens hem deixat sorprendre...


I això no és tot! Estem a punt de començar...

Les tertúlies literàries dialògiques!

Una gran aventura ens espera a una illa, esperem deshabitada, que amaga el gran tresor del capità Flint. Compartirem aquesta aventura a tot el centre, amb molts personatges i moltes sorpreses.

Però hi ha una cosa fonamental: esperem compartir-la també amb tots vosaltres, i que sigueu molts i moltes els qui vingueu a participar de les tertúlies a les classes dels vostres fills i filles!

Que comence l'aventura sobre el cofre del tort!


Bon cap de setmana!
Comments