Pàgina inicial‎ > ‎

Comencem un nou curs!

3 de set. 2018, 8:10 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 3 de set. 2018, 9:38 ]

Estimades famílies i estimat alumnat,

Ja ho tenim clar: en breu començarem un nou curs! I, després de les vacances d'estiu, esperem que ho feu carregats d'energia!


Però… quan? Tot l’alumnat, des d’Infantil fins a Secundària, començarà aquest divendres 7 de setembre a les 9 h. Aneu preparant-vos, que això ja està ahí!


I… què heu de dur?

L’alumnat d’Infantil i Primària, que farà horari de 9 a 13 h, haurà de vindre amb el material del llistat que calia comprar i l’esmorzar.


L’alumnat de Secundària, en canvi, aquest primer dia farà horari de 9 a 14.10 h. El material a dur dependrà del curs i de les seues assignatures:

  • 1r d’ESO: l’estoig, l’iPad (sense jocs a la memòria), llibretes de Francés/Projecte interdisciplinar, Anglés i Biologia. A més d’una botelleta d’aigua fresca i un ventall per combatre la calor.

  • 2n d'ESO: l’estoig, l’iPad (sense jocs a la memòria), la carpeta de música, la llibreta de Valencià,  i la carpeta de fundes. A més d’una botelleta d’aigua fresca i un ventall per combatre la calor.

  • 3r d'ESO: l’estoig, l’iPad (sense jocs a la memòria), llibretes de Música i Anglés, i la carpeta de fundes. A més d’una botelleta d’aigua fresca i un ventall per combatre la calor.

  • 4t d'ESO: l’estoig, l’iPad (sense jocs a la memòria), llibretes de Valencià, Religió i Filosofia. A més d’una botelleta d’aigua fresca i un ventall per combatre la calor.


Pel que fa a l’Escola matinera i al servei de Menjador, l’oferta començarà el proper dilluns 10 de setembre.


Moltes gràcies!


Comments