Pàgina inicial‎ > ‎

Comiat d'Avelino

3 de set. 2013, 7:49 publicada per Lluís Carbonell

Estimades famílies:

Com bé sabeu, des de l’arquebisbat de València han destinat a Avelino a una nova parròquia per al curs que ara comencem; el seu nou destí serà la parròquia de Santa Catalina a la localitat de Vilamarxant. És per això que el proper diumenge 15 de setembre Avelino s’acomiadarà de la nostra comunitat en la celebració d’acció de gràcies de les 10 del matí.

No obstant, també s’està organitzant un sopar per al divendres 13 al pati de l’escola al qual esteu tots convidats. El sopar serà de pa i porta (caldrà dur l’entrepà de casa), però s’ha d’encomanar el tiquet per tal d’assistir. Podeu aconseguir-lo al llarg d’aquesta setmana, fins divendres, en les oficines de la parròquia (c/ Gómez Ferrer, 16) en horari de 19 a 20 h.

Avelino farà la seua entrada en la nova comunitat el dissabte 21 de setembre. Des de la parròquia s'està considerant la possibilitat de contractar un autobús per a aquest dia. En cas d'estar interessats, a les oficines de la parròquia també podreu inscriure's o demanar més informació.

Comments