Pàgina inicial‎ > ‎

Comunicació a les famílies

11 d’oct. 2013, 7:14 publicada per Noèlia Montrull   [ actualitzat el 11 d’oct. 2013, 8:05 per webmaster maux ]
Estimades famílies: 

Volem donar-vos a conéixer el treball que, des del col·legi, s’està fent per a què l’alumnat utilitze de forma adequada les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies ( mòbil, xarxes socials, whatsappp,…)

En aquest sentit, com bé sabeu, al centre queda prohibit la utilització dels aparells electrònics per a totes aquelles qüestions que no estiguen relacionades amb un estricte ús educatiu, de fet la utilització inadequada d’aparells electrònics al centre queda tipificada com a conducta contrària a la convivència tan en el Decret 39/08, que regula la convivència als centres, com en el RRI de la nostra escola.

Som conscients de les possibilitats que les noves tecnologies ens ofereixen, però no som aliens als perills en els quals es pot incórrer, tipificats fins i tot en l'àmbit penal.

De vegades sembla que la tasca del centre vaja contracorrent amb la societat, per això demanem la vostra col·laboració com a família.

També volem alertar sobre els riscos que es donen en els grups de comunicació entre els pares (xarxes socials, whatsapp,…). No hi ha dubte que és un adequat mitjà de comunicació per a compartir informació dels nostres fills,... però durant el darrer curs ha hagut precedents en altres centres de grups de whatsapp entre pares que aprofiten per difamar o injuriar al professorat o a la pròpia institució amb comentaris totalment allunyats de la realitat.

Des de l’escola, us convidem a què qualsevol comentari, suggeriment o reclamació, ho pugueu fer directament mitjançant els distints canals de comunicació existents entre el col·legi i la família i no a través de grups en els quals es pot partir d'una informació errònia.

Agraïm la vostra col·laboració.

L’Equip Directiu 

Comments