Pàgina inicial‎ > ‎

Del Saint Anne Schule a Maria Auxiliadora

8 d’oct. 2019, 10:52 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 8 d’oct. 2019, 11:16 ]
Aquest nom ja resonarà entre algunes famílies del centre... i és que aquest és el segon any d'intercanvis amb aquesta escola de la localitat alemanya de Wuppertal.

Des del passat 1 d'octubre l'alumnat de 3r d'ESO està acollint un grup de 18 alumnes, la majoria estudiants de castellà, que volia conéixer la nostra cultura i utilitzar la llengua que estant aprenent. Durant aquesta setmana han estat compartint amb nosaltres temps i experiències: han visitat el nostre centre i la nostra ciutat, han participat en classes, han realitzat activitats aquàtiques a Cullera, s'han apropat fins a la capital del Túria i han passejat en barca per l'Albufera.
Però això no és tot! Encara que no han estat molt de temps amb nosaltres, fins i tot han aprés algunes passades del bolero d'Algemesí!
  
     
  
  

I segurament la part més emotiva i que més recordaran, el dia a dia amb el company o la companya de Maria Auxiliadora i el temps compartit amb les seues famílies d'acollida. Un cap de setmana de diversió, platja i paella. Amb uns amfitrions així, com van a voler tornar a casa?

No obstant, avui dimarts ha arribat el moment de l'acomiadament. Tant l'alumnat d'ací com el visitant assegura que ha estat dur dir adéu... Però alguns ja estan fent plans per retrobar-se novament en un futur no molt llunyà!

Ànim, i fins prompte!

Comments