Pàgina inicial‎ > ‎

"De Viva Veu" a Algemesí... veniu?

2 d’abr. 2019, 10:52 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 2 d’abr. 2019, 10:55 ]
Aquest dissabte 6 d’abril tornem a participar, per tercer any consecutiu, en el Certamen escolar de lectura en veu alta "De Viva Veu". I necessitem la vostra participació!

DE VIVA VEU és un projecte cultural, educatiu i d’animació a la lectura, basat en accions al voltant del fet de “llegir en veu alta”. Està dirigit a l’alumnat d’Educació Primària i Secundària de les poblacions de la Comunitat Valenciana, i és una proposta que vol reforçar la tasca que es fa als centres docents per treballar la lectura, especialment la lectura en veu alta.

Aquest any hi ha novetats, ja que enguany se celebrarà per primera vegada un certamen local a la nostra ciutat en el qual participaran els centres educatius del nostre poble. L’acte tindrà lloc al Teatre Municipal aquest dissabte 6 d’abril a les 12 h. Es preveu que la seua durada aproximada siga d'1 hora i 15 minuts.

L'acte es realitza dissabte per a què les famílies pugueu acompanyar a l'alumnat. A més a més un percentatge de la votació l’exerceix el públic, així que no podeu faltar, heu d’ajudar al nostre alumnat a classificar-se per a la final!!
Comments