Pàgina inicial‎ > ‎

Dia del llibre 2015

15 d’abr. 2015, 6:17 publicada per Noèlia Montrull
Estimats pares, 

La diada de Sant Jordi commemora la mort d'aquest sant, el 23 d'abril de l'any 303. És un dia en què tradicionalment (des del segle XV) es regala una rosa vermella «com la sang» a l’estimada. A inicis del segle XX el costum es popularitza i a finals del primer terç d'aquest segle s'hi afegeix el costum de regalar un llibre a l'estimat,amb motiu del dia del llibre.

Aquest any la proposta que fem des de l'escola l'hem anomenat "A l'ombra de la lectura" i consisteix en què cada alumne/a recomanarà un llibre. El suport de la recomanació serà una silueta que portaran, o alguns ja ha portat, en la qual quedarà plasmat el següent:

  • Infantil: a la silueta posaran la portada del seu llibre preferit o un dibuix d'alguns dels personatges; caldrà posar el títol i l'autor de l'obra.

  • 1r, 2n, 3r i 4t de Primària: a la silueta escriuran un fragment del llibre que han escollit i a continuació el títol i l'autor( la forma de citació serà la següent: COGNOMS DE L'AUTOR, Nom de l'autor: Títol del llibre.

  • 5é i 6é de Primària i Secundària: escriuran a la silueta la seua opinió sobre el llibre escollit  a continuació el títol i l'autor( la forma de citació serà la següent: COGNOMS DE L'AUTOR, Nom de l'autor: Títol del llibre. Lloc de publicació, Editorial, Any.


La data per a retornar les siluetes al centre serà el proper dimarts 21 d'abril.

Esperem que gaudiu amb l'activitat i que açò ens ajude a compartir moltes paraules i històries.

Departament de Llengües.


Comments