Pàgina inicial‎ > ‎

Dies d'agraïments i reconeixements

27 de nov. 2020, 11:56 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 27 de nov. 2020, 12:03 ]
Així és!
Durant els darrers dies ens han arribat diversos missatges en relació a distints projectes realitzats pel centre, o en els quals el centre participa.

Algemesí, poble del mes per a la Federació Valenciana de Donants de Sang
En primer lloc, el Dr. Roberto Roig, cap de servei del Centre de Transfusió de Sang de València, va publicar un article el passat 18 de novembre en què es declarava Algemesí com a poble del mes, on parla de la importància de la donació de sang en la nostra localitat, tot fent una menció especial al nostre col·legi pel nostre projecte "Superheroïnes i superherois de la sang".
Aprofitem aquesta publicació per agrair aquestes paraules de reconeixement pel nostre treball.

El treball ja va donant fruit: els resultats del projecte de ciències SWI (Small World Initiative)
L’alumnat de biologia dels cursos de 3r i 4t d’ESO han estat participant els darrers anys en el projecte Small World Initiative (SWI), un projecte de Ciència ciutadana per al descobriment de nous antibiòtics, en col·laboració amb el Departament de microbiologia i del Servei de formació permanent del professorat i d'Innovació educativa de la Universitat de València. Aquest treball, un projecte d'aprenentatge per servei, es basa en
una estratègia de col·laboració adreçada al descobriment de nous antibiòtics que pretén apropar la cultura científica i la investigació biomèdica a nivells educatius preuniversitaris per fomentar la vocació investigadora, tema molt actual ara que les investigacions per trobar una vacuna contra la Covid està tan present.
Després d'aquest treball, s'ha aconseguit publicar un article explicatiu en una revista científica de renom, tot un èxit en aquest món de les investigacions científiques.
Ací podeu trobar la publicació, en anglés, on es recull aquest treball d'investigació en què el nostre alumnat ha participat de manera activa.

També podeu trobar l'explicació del projecte, en valencià, a la revista mètode.

Continuarem treballant en projectes com aquests, contents de veure com els resultats del nostre treball ajuden i milloren el nostre entorn.
Comments