Pàgina inicial‎ > ‎

Dies de benvingudes i comiats

6 de jul. 2020, 11:11 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 6 de jul. 2020, 11:36 ]
Han passat ja uns quants dies des que l'estat d'alarma va finalitzar i la nova normalitat ha començat a instal·lar-se a les nostres vides. Però en un centre com el nostre, on alumnat, famílies i professorat donen tanta vida, trobar la normalitat amb els corredors encara buits es fa ben complicat.
Però des del centre també hem aprofitat el final d'aquesta etapa per tractar de donar-li un poc d'aquesta vida que el caracteritza, amb distintes benvingudes i comiats:


L'ESCOLETA TORNA A FUNCIONAR

Va ser donar la notícia i ficar-nos mans a l'obra! Per fi el centre podia tornar a tindre una part del seu alumnat: els xiquets i xiquetes més menuts de l'escola! No ha estat molt de temps, però s'han convertit en uns dies de vida i alegria amb el grupet d'alumnes que ha vingut!

COMENÇA L'ESCOLA D'ESTIU

I amb el final de les fases, s'obria també la possibilitat de començar l'Escola d'estiu. Aquesta setmana comencem ja la 3a setmana, i després d'haver treballat el món de la ciència i del cinema, l'alumnat ara va Rodant pel món!

ACOMIADEM L'ALUMNAT DE 6é DE PRIMÀRIA

D'altra banda, hi ha alumnes que, acabat el curs, tanquen també una etapa educativa. És el cas de l'alumnat de 6é de Primària, que va poder reunir-se al centre -mantenint les distàncies i respectant les mesures establertes- per acomiadar-se de la seua tutora i ficar punt i final a aquesta etapa.

El curs que ve comencen la Secundària!ACOMIADEM L'ALUMNAT DE 4t D'ESO

Aquest grup ja fa uns anys que va començar la Secundària, i ara toca alçar el vol i conéixer altres centres. L'alumnat de 4t d'ESO abandona l'escola i, tot i que tornarà per fer-ho com cal i oferir-nos el tradicional cant del Gaudeamus, també s'ha reunit al centre per donar aquest pas. És una nova generació que se suma amb ganes al grup d'Antics Alumnes de Maria Auxiliadora.
ACOMIADEM EL CLAUSTRE

Entrats ja en juliol, tot i que gran part continua treballant siga al centre o des de casa, també el claustre tracta de ficar punt i final a aquest peculiar curs. Comença el temps per organitzar i planificar el proper curs, que encara no sabem com es presentarà... Però també d'agafar forces per començar-lo carregat d'energia! I, d'una manera especial, acomiadem a Manolo, que acaba ja el seu temps de treball al centre i inicia el seu temps de jubilació merescuda. A més, Ramón anuncia el seu canvi de destí per al proper curs, de manera que deixa la parròquia de Maria Auxiliadora i, amb ella, la titularitat del centre. Continuarà ara el seu camí com a rector a Burjassot, però no deixarà de pregar per nosaltres i la nostra comunitat educativa amb qui ha compartit 7 anys de treball i dedicació.


La vida al centre continua, i a Maria Auxiliadora se segueix treballant per tancar el curs i preparar el proper. I de segur que abans d'acabar, encara ens queden moltes coses per compartir!
Comments