Pàgina inicial‎ > ‎

Economia, ciència útil del dia a dia

28 de juny 2021, 9:04 publicada per Lluís Carbonell
Aquest curs hem treballat, un any més, l'assignatura d'Economia a 4t d'ESO. La presència d'aquesta assignatura en el dia a dia quotidià fa que l'alumnat prenga gran interès des del primer moment.

Aquest curs, hem pogut viure fets tan transcendentals com l'encallament d'un vaixell al canal de Suez, hem analitzat per primera vegada el fenomen del Black Friday des del punt de vista econòmic, hem aprés com s'elabora un pressupost i hem treballat el concepte de "Responsabilitat Social Corporativa" de les empreses. També hem treballat per projectes la forma jurídica de les empreses. L'alumnat ha hagut d'esbrinar la forma jurídica de les empreses que millor coneixia!

D'altra banda, hem tingut l'oportunitat d'aplicar a l'aula tècniques d'organització com el mètode Kanban, gràcies a un programa de Coaching de Col·legis Diocesans. Ens ha ajudat a situar-nos en quin moment de la unitat didàctica ens trobàvem, i com anàvem arribant al final de la mateixa i s'acostava el moment d'avaluar mitjançant una exposició oral. Sens dubte ens ha ajudat a què aquesta unitat ens passara volant!

El programa de Coaching posa en contacte al centre amb professors formats en tècniques d'aprenentatge per experts en docència, i permet que els seus coneixements es facen permeables al professorat que hi participa al programa. Ha sigut una experiència molt enriquidora.


Acabat el curs, acomiadem l'alumnat de 4t d'ESO d'Economia amb molta il·lusió per saber que ara ja són tots uns experts!

Comments