Pàgina inicial‎ > ‎

Eixim de l'aula!

13 de març 2018, 11:56 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 13 de març 2018, 12:16 ]
Durant els darrers dies, l'alumnat del centre hem estat fent diverses activitats fora de l'aula. Que què hem fet? 
Per on començaria...?

L'Escola Infantil vol conéixer els rius després de cantar el Gaudeamus!
L'alumnat de les aules d'1 i 2 anys, acompanyat de mestres i famílies, s'ha traslladat fins a la vora del riu Magre per fer-nos conscients de la quantitat de fem i deixalles que assola els marges dels nostres rius. Allí hem pogut gaudir d'una magnífica actuació adreçada als més menuts que ens parlava de com tota aquesta brutícia afecta la vida d'animals com l'anguila Mila o l'oroneta Greta. Segur que l'alumnat voldria poder gaudir de rius ben nets quan puga acudir a visitar-los pel seu propi peu...
  

Danone alimenta somriures... i a l'alumnat de 3r i 4t de Primària!
La setmana passada, l'alumnat de 3r i 4t va fer una excursió molt interessant: visità la fàbrica de Danone que hi ha a Aldaia. En arribar, els van explicar com es fabrica el iogurt; després van veure un audiovisual sobre aquest procés de la mà d'uns personatges molt divertits; i a continuació (i després d'abillar-se amb una vestimenta especial com a mesura higiènica) van visitar la fàbrica: metres i metres de canonades per on circula la llet amb els bacteris Filu i Bulgui, i metres i metres de cintes transportadores per on viatgen els envasos. Per finalitzar la visita, vam tastar diferents productes! I, a més, els van regalar un lot de iogurts per a la família!
Per acabar el dia, es van traslladar fins un parc on dinaren i gaudiren de la vesprada amb jocs, cançons i proves molt divertides preparades per un grup de monitors. Per a repetir!
  
  

DALE: et fa un ball?
I per ficar punt i final al projecte DALE (Dansa A Les Escoles), l'alumnat de 3r i 4t d'ESO va assistir dimecres passat a una representació de la Companyia de Dansa Jove Gerard Collins, on va poder gaudir de l'espectacle del moviment de joves d'entre 16 i 24 anys. Una emotiva experiència que pot obrir ments i portes: per què no contemplar el ball en les nostres vides, bé siga com a actors o com a espectadors?
 

Comments