Pàgina inicial‎ > ‎

El betlem del centre

30 de nov. 2017, 8:21 publicada per Lluís Carbonell

Estimades famílies,

Un any més ha arribat l'Advent, temps que ens prepara per a celebrar el Nadal. I com ja va sent habitual, necessitem de la vostra col·laboració per a construir entre tots i totes el betlem de l’escola.

Des de la Comissió de Pastoral us proposem una activitat que esperem pugueu fer conjuntament amb els vostres fills i filles i gaudir d’una estoneta junts. Us convidem a què confeccioneu una estrella que adornarà el nostre centre i ens guiarà cap al betlem que muntarem en l'entrada de l'escola.

Cada família ha d’elaborar una estrella i per a fer-la cal descarregar-se la plantilla, fer 5 còpies i muntar-la. Us adjuntem un tutorial amb el procés d’elaboració, la plantilla i unes fotos.

Vídeo de YouTube

Per a fer la feina més senzilla i que puguen participar més els vostres fills havíem pensat que els xiquets i les xiquetes pintaren les estrelles en lloc de retallar-les.

L’alumnat d’Infantil i 1r i 2n de Primària farà l’estrella amb la plantilla A4 i en cartolina, és més gran i resistent per als xiquets.

A partir de 3r de Primària podeu escollir fer-la amb la plantilla gran (A4) o amb la menuda (A5), en paper o en cartolina.

A totes les classes hi haurà un model i us adjuntem també fotos.

Per últim, quan ja tingueu acabat el vostre treball, és important que li poseu un fil o cordonet per poder penjar-lo.

Els dies 11 i 12 de desembre a les 9, 12.30 i 17.00 h podreu vindre a penjar-les.

Gràcies per la vostra col·laboració, i desitgem que el temps que compartiu amb els vostres fills i filles per enllestir el treball siga d’un gran gaudi familiar.

La comissió de Pastoral

Ċ
Lluís Carbonell,
30 de nov. 2017, 8:21
Ċ
Lluís Carbonell,
30 de nov. 2017, 8:21
Comments