Pàgina inicial‎ > ‎

El betlem de l'escola

3 de des. 2016, 4:17 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 7 de des. 2016, 3:00 ]
Estimades famílies, 

Un any més ha arribat l'Advent, temps que ens prepara per a celebrar el Nadal. I com ja va sent habitual, necessitem de la vostra col·laboració per a construir entre tots i totes el betlem de l’escola.
Des de la Comissió de Pastoral us proposem una activitat que esperem pugueu fer conjuntament amb els vostres fills i filles i gaudir d’una estoneta junts. Us convidem a què confeccioneu un vitrall, que adornarà el nostre centre i ens guiarà cap al betlem que muntarem en l'entrada de l'escola. 
Cada curs ha d’elaborar una figura i tutors/tutores dels vostres fills/filles us donaran una plantilla de la figura assignada. La mesura del vitrall serà aproximadament A4. 

Les figures assignades a cada curs són les següents:
  • Educació Infantil (1-5 anys): estrella
  • 1r i 2n Primària: àngel
  • 3r Primària: animals
  • 4t Primària: gall
  • 5é i 6é Primària: pastor i ovelles
Us adjuntem imatges del procés d’elaboració d’alguns dels vitralls (cliqueu a la imatge per accedir a l'àlbum). El procediment és el mateix per a totes les figures.
Vitrall de l'estrella   Vitrall del gall


I, a més, un vídeo tutorial que ens pot servir d'exemple. En aquest cas, podeu veure el procés per fer l'estrella:

Tutorial Vitralls


Per últim, quan ja tingueu acabat el vostre treball, és important que li poseu un fil o cordonet per poder penjar-lo. Els horaris en els quals podreu vindre a penjar aquestes figures els dies 12 i 13 de desembre són:
- Dilluns a les 9 h i a les 12.30 h.
- Dimarts a els 9 h, a les 12.30 h i a les 17 h.

Ens veurem junt a l'escala, al final del corredor de Prmària. En cas de no poder acudir en aquest horari, ho podran portar els vostres fills i filles als tutors.

Gràcies per la vostra col·laboració, i desitgem que el temps que compartiu amb els vostres fills i filles per enllestir el treball siga d’un gran gaudi familiar.

La comissió de Pastoral
Comments