Pàgina inicial‎ > ‎

Eleccions al Consell Escolar(renovació parcial) i a la Directiva de l'AMPA

11 de nov. 2011, 4:43 publicada per Noèlia Montrull   [ actualitzat el 11 de nov. 2011, 7:02 per webmaster maux ]

Vot per correu


Com segurament ja deus saber, el proper dilluns, 28 de novembre, se celebraran eleccions al Consell escolar del centre per tal de procedir a la renovació parcial dels seus membres i eleccions per tal de renovar la Directiva de l’AMPA. En aquesta ocasió, s’han de renovar 1 representant de l’entitat titular del centre, 2 representants del professorat, 2 representants dels pares i mares de l’alumnat, 1 representant de l’alumnat i 1 representant del personal d’administració i serveis.

Per tal de facilitar la votació i una major participació, la Junta Electoral del Centre us ofereix la possibilitat de votar per correu, sense haver de desplaçar-vos el dia 28 fins les dependències del centre on es trobarà la mesa electoral.

Si esteu interessats o interessades a votar per correu, cal que ompliu la butlleta adjunta i la retorneu al centre abans del divendres 18 de novembre. La Junta Electoral us farà arribar amb els vostres fills i filles a partir del dia 21 la documentació pertinent, junt amb les instruccions, per tal que pugueu votar d’una forma més còmoda.

No desaprofites la possibilitat de triar els teus representants

PARTICIPA EN LES ELECCIONS!!!

Ċ
webmaster maux,
11 de nov. 2011, 12:28
Comments