Pàgina inicial‎ > ‎

El gran dia contra a pobresa: Innovant contra la Violència

27 d’oct. 2017, 8:40 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 27 d’oct. 2017, 8:48 ]
Estimades famílies,

Després de més d'una setmana d'actes de Pobresa Zero, aquesta vesprada estem tots convocats a la concentració que es farà a la Plaça Major per demanar un món més just, fratern i solidari!

Un any més, el nostre centre educatiu ha participat en les activitats de la campanya, i aquesta vesprada el nostre alumnat acudirà a les 19 h al parc Salvador Castell (al final del c. Sant Josep de Calassanç) per anar en cercavila cap a la plaça tot mostrant les pancartes que hem fet contra la violència.

A les 19.30 h començarà aquest camí cap a la concentració amb pancartes, balls, música, ritme i veus, moltes veus que volen fer-se sentir per l'objectiu que aquest any s'ha treballat: "Innovant contra la Violència"!

No deixem que la feina dels nostres fills i filles quede tancada a les aules, i acompanyem-los a la cercavila i a la concentració de les 20 h a la Plaça Major. Recordeu que tots els xiquets i xiquetes que vinguen hauran de fer-ho acompanyats pels pares o alguna persona responsable.

A més, des de les 19 h un grup voluntari de Càritas estarà recollint aliments (llet sencera, tonyina en llauna, llentilles i oli de girasol) per facilitar-los a veïns de la nostra ciutat que no necessiten. Si no ho heu fet encara, també podeu passar i col·laborar!

Fins ara!


Comments