Pàgina inicial‎ > ‎

"El teu compromís millora el món" - Magatzem de Baixos Costos Betània

15 de des. 2017, 6:18 publicada per Lluís Carbonell
Estimades famílies,

Un any més, en apropar-se Nadal, Càritas Algemesí ens proposa col·laborar en la seua campanya d'ajuda i sensibilització. Ens recorda que el Nadal és un temps privilegiat, per poder tenir especialment presents als més pobres i necessitats del nostre poble; i que així com en les nostres taules i en les nostres cases no faltarà de res, també totes aquestes famílies del nostre poble puguen tenir el necessari perquè aquests dies puguen celebrar amb dignitat.

La campanya de Càritas d'aquest curs porta com a títol «El teu compromís millora el món», que és una crida a la sensibilització i a la implicació, per fer possible un món més just i solidari, i que ficant tots de la nostra part, és dir, comprometent-nos, podem millorar la situació de tantes persones necessitades.

Càritas Interparroquial i les 207 famílies que aquest any han passat per l'economat, al voltant de 835 persones, demanen la nostra col·laboració i agraeixen el nostre compromís.

Què podem fer nosaltres?

Portar a classe entre dimarts 19 i dijous 21 de desembre productes dels que es proposen a continuació:
- Arròs (en paquets d'1 quilo).
- Tonyina (en paquets de 3 unitats).
- Fideus.
- Llet sencera* (en brics d'1 litre). *És important que siga sencera -ni desnatada ni semi- ja que és majoritàriament per a xiquets meuts i joves en edat escolar.
- Macarrons.
- Oli de gira-sol (botelles d'1 litre).
- Sucre.
- Llegums secs (en paquets d'1 quilo).

A més, participant en la campanya estareu realitzant la inscripció en la IV Cursa Solidària, de la qual rebreu informació properament.

En nom de tots, col·laboradors, acollits i l'escola M. Auxiliadora, agraïm de bestreta el vostre esforç i la vostra col·laboració, ajuda inestimable per a aquestes famílies.


Rebeu una cordial i afectuosa salutació,
El claustre
Comments