Pàgina inicial‎ > ‎

Estem de celebració: 25é aniversari!

7 de juny 2019, 9:01 publicada per Lluís Carbonell
Aquesta vesprada celebrem a València 25 anys d'una gran família. La nostra, la de la Fundació Sant Vicent Màrtir, la de tots els Col·legis Diocesans.
Celebrem 25 anys d'una entitat que coordina tots aquests col·legis, i que ens ha permés anar creixent i caminant junts en la nostra missió educadora i evangelitzadora. Una Fundació que, com a centres, ens ha pogut assessorar, promoure, ajudar en la gestió econòmica, formar a directors i professorat... Va començar a donar les seues primeres passes el 1994, de la mà de l'arquebisbe de València d'aquell moment, mossén Agustí García-Gascó, per coordinar tots els centres de titularitat ostentada per l'arquebisbat, com és el nostre. I, des d'aquell moment, no ha deixat de preocupar-se i treballar per tots nosaltres, els 67 centres que actualment en formem part.
D'aquesta manera, avui a les 19 h hi haurà una solemne eucaristia a la Catedral de València, a la qual continuarà un concert de música a càrrec de la Banda Diocesana. En acabar, es conclourà la celebració amb un sopar per a tots els membres dels equips docents dels centres que ens vulguen acompanyar.
Acabem el dia agraint tota aquesta tasca duta a terme per la Fundació Sant Vicent Màrtir, i preguem perquè continue treballant i vetlant pel bon funcionament de tots els Col·legis Diocesans.
Deixem adjunt a la publicació un fitxer amb la notícia de la celebració recollida al periòdic Paraula, per si us voleu informar un poc més sobre aquesta important tasca.
Ċ
Paraula.pdf
(2127k)
Lluís Carbonell,
7 de juny 2019, 9:01
Comments