Pàgina inicial‎ > ‎

Fem projectes

17 de gen. 2020, 8:49 publicada per Lluís Carbonell
Al nostre centre portem endavant molts projectes, bé relacionats directament amb les assignatures o bé amb el nostre entorn. Ací podeu veure dos exemples, un de primària i un de secundària:

EXPLORANT LA BIBLIOTECA

El passat dilluns de vesprada l’alumnat de 4t de primària vam fer la segona sessió del projecte APS d’aquest curs: "Exploradors/es de biblioteca". Aprenguérem on es col·loquen els diaris, revistes i com es classifiquen els llibres a la sala de prensa, la d’adults i la infantil.

Marifina i Angus ens van explicar també algunes paraules noves com teixell, que és una peça de tela, paper o pell, que s’enganxa al llom del llibre i conté la signatura topogràfica, és a dir, la seua informació. Després d’una curteta explicació teòrica, poguérem fer d’exploradors/es i ajudar a col·locar revistes, diaris i llibres al seu corresponent lloc.

Anar a la biblioteca és molt divertit i interessant!

Joel Gomariz - Reporter de 4t de primària
 
 

CONVERTIM L’AULA EN UNA CÈL·LULA

L’alumnat de l’assignatura optativa de Projectes interdisciplinars de 1r d’ESO hem acabat la feina del nostre primer projecte d’aquest curs. Ens proposàrem realitzar una “maqueta gegant” d’una cèl·lula eucariota vegetal emprant únicament materials quotidians i a partir del que ens suggerien les diferents imatges i dibuixos consultats.

Aquest projecte està inspirat en la publicació del professor Jordi Doménech-Casal CONVERTIM L'AULA EN UNA CÈL·LULA.

Una vegada acabat el nostre treball, l’hem deixat a la classe de 1r d’ESO i l’hem explicat als nostres companys. D’ací uns dies deixarem les maquetes al corredor de primària i ens agradaria que vinguéreu a veure-les.
  
 
Comments