Pàgina inicial‎ > ‎

Festa de la Immaculada

5 de des. 2016, 5:14 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 5 de des. 2016, 5:22 ]
«Eva ens perdé a la vora de l’arbre del Paradís.
Maria ens guanyà al costat de l’arbre de la Creu.»

Després que l'home hagué menjat el fruit de l'arbre, el Senyor-Déu el cridà i li digué: «On ets?». Ell li respongué: «He sentit que us passejàveu pel jardí i, com que vaig nu, he tingut por i m'he amagat». Li digué el Senyor-Déu: «Qui t'ha fet saber que anaves nu? És que has menjat del fruit de l'arbre que jo t'havia prohibit de menjar?» L'home li digué: «La dona que m'heu donat m'ha ofert el fruit d'aquell
arbre, i n'he menjat». El Senyor-Déu digué a la dona: «Per què ho has fet, aixòElla li respongué: «És que la serp m'ha enganyat». El Senyor-Déu digué a la serp: «Ja que has fet això, seràs la més maleïda de totes les bèsties i de tots els animals feréstecs. T'arrossegaràs sobre el ventre i menjaràs pols tota la vida. Faré que sigueu enemics tu i la dona, i el teu llinatge i el d'ella. Ella t'atacarà al cap, i tu l'atacaràs al taló».

L'home donà a la seua esposa el nom d'Eva, perquè ella ha estat la mare de tots els qui viuen.
Gn 3, 9-15.20

Advent també és el temps de la Mare de Déu.

Nosaltres esperem també “aquell que esperà, plena d’amor, la Mare Verge”. Amb humilitat i amb molta fe, es converteix en la missatgera de l’alegria de Déu, la portadora de la Bona Nova per a la humanitat.

Una Bona Nova que no és cap teoria, sinó una persona, un infant que es forma en el seu si i que naixerà en un estable de Betlem.
Comments