Pàgina inicial‎ > ‎

Festa de Maria Auxiliadora (21 i 22 de maig)

21 de maig 2010, 23:01 publicada per Carmel Ferragud
Aquesta setmana celebrem les festes en honor de la nostra patrona, Maria Auxiliadora, al col·legi, amb alumnes i amb pares i mares, i a la Parròquia. És un temps bonic per reivindicar la nostra identitat, el nostre caràcter propi. És un temps també d'agraïment per una obra que ha estat educant xiquets i xiquetes durant dècades des del recer d'una parròquia.

Volem agrair molt especialment a totes les persones que han contribuït a fer possible totes les celebracions, i que han donat del seu temps i esforç sense escatimar res. Molt meritòries ens semblen les tres representacions teatrals de divendres, en les quals es va evidenciar un llarg treball i un bon fer inqüestionables, que en bona mesura li devem a la seua directora Gemma Pellicer i els seus col·laboradors. Activitats com aquesta mereixen tota la cura i atenció perquè també tenen un factor educatiu molt a tenir en compte.

Dissabte molts pares i mestres treballarem per passar una bona estona amb l'alumnat i els membres de l'AMPA que s'acosten a jugar, dinar o simplement guaitar una mica. A tota la gent que col·labora especialment sense ser membres directes de la comunitat educativa, com ara els membres del CAMA, els estem també molt agraïts.

També és temps per felicitar una de les mestres del Claustre. Si bé l'any passat Eva Albiol (tutora de Tercer de Primària) complia vint-i-cinc anys de treball en el nostre col·legi, aquest any ha estat Esther Castell (professora de Ciències Naturals en Secundària) la que ha arribat a una data tan significativa. Tans anys de dedicació mereixen sempre el nostre reconeixement i admiració.

Finalment, dir-vos que aviat (dilluns 24, si no passa res) rebreu a casa el segon anuari que hem produït a l'escola. També als col·laboradors, pares i mares, mestres i alumnes, cal agrair-los la seua participació. És la nostra intenció que aquesta eina de comunicació i de generació d'identitat continue per molts anys per ensenyar-nos què som i què fem, i també per orientar-nos en el futur. Esperem anar millorant aquest producte, si bé, ara per ara, ens en sentim ben orgullosos.

Que tinguem tots una bona festa.
Comments