Pàgina inicial‎ > ‎

Finalistes a la Lliga de Debat 2017!

18 de febr. 2017, 6:01 publicada per Lluís Carbonell
Els nostres alumnes de 4t d'ESO, representats per Arnau Antich, Aitana Baldoví, Roser Ferragud, Ronald F. Hernández i Laura Tormo, queden finalistes després de superar amb èxit diversos debats de la fase local de la Lliga. Enhorabona!!

Els animals tenen drets?

Aquesta és la pregunta que ha portat de cap als alumnes de 4t d'ESO durant les darreres setmanes al nostre centre, especialment a les classes de Filosofia. Però la qüestió no era donar-li una única resposta, sinó preparar tota una seguida d'arguments i tesis tant a favor com en contra.

I és que aquest era el tema de l'edició d'aquest any de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat, organitzada per la Xarxa Vives d'universitats. Una competició en la qual diversos equips d’estudiants de 4t d’ESO, batxillerat i cicles formatius (d’edats entre 15 i 18 anys) de diferents centres docents debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat. L’activitat aporta un espai de formació on els estudiants aprenen a parlar en públic, a fer equip i a saber defensar un tema tant a favor com en contra, utilitzant el català com a llengua vehicular.

    
I els nostres estudiants ho han fet, i molt bé!!

Han aconseguit passar la 1a fase local, les semifinals i arribar a la final. Avui, a final del matí, s'han enfrontat amb el grup del Col·legi Parroquial Sant Josep de Tavernes de la Valldigna, amb qui han tingut també un viu debat defensant la postura en contra del dret dels animals, decidida per sorteig.
El nostre grup no ha guanyat la final d'aquest debat, però ha fet un gran treball i ha aconseguit arribar més lluny que mai. Per això, podem estar ben orgullosos. I, a més, pel premi que ens enduem: tenim al millor orador de la competició!Enhorabona, Arnau Antich, per ser el millor orador de la fase local de l'edició 2017 de la Lliga de Debat.

Comments