Pàgina inicial‎ > ‎

Granja-escola i hort escolar

19 de set. 2016, 7:46 publicada per Lluís Carbonell

Estimades famílies,


En la línia d’anar aprofitant l’espai de l’antic monestir de Fons Salutis, enguany anem a implementar un projecte ja iniciat els cursos anteriors. Es tracta de posar a disposició de tot el nostre alumnat una petita granja-escola i hort escolar, per tal de facilitar-los el contacte amb alguns animals domèstics i cultius de temporada del nostre entorn, i propiciar així un treball curricular de camp segons el nivell i els interessos de cada classe.


   

En aquests moments, ja hem trobat un pare que s’encarregue de la cura dels animals; és més, ja en tenim uns quants a la nostra disposició. Però necessitaríem uns quants iaios/pares que, de forma altruista, es pogueren fer càrrec del trosset de terra dels cultius. Així, aquest grup organitzat duria endavant les tasques de plantar, regar, etc. i tenir bona cura dels cultius, en l’horari de la setmana acordat per ells mateixos.

Des d’ací fem una crida a tots vosaltres per a què si algun familiar vostre vol formar part d’aquest grup, ens ho comunique. En un termini breu convocarem tots els interessats perquè es coneguen i inicien el seu treball. Feu-nos arribar el nom i el telèfon mitjançant un paper en el qual s’hi faça constar, a més, quin és el parentesc amb l’alumne/a corresponent, o també mitjançant el correu electrònic director@maux.org.


L'equip directiu

Comments