Pàgina inicial‎ > ‎

Hi havia una vegada... un Punt de llibre!

7 de març 2017, 8:44 publicada per Lluís Carbonell
Hi havia una vegada una criatura que devorava els llibres. Mai no en tenia prou! En llegia un rere l'altre i, en acabar, sempre mirava els pares amb l'interés de qui espera una nova aventura.
Aquests pares, però, no sempre sabien on trobar lectures interessants o recomanacions per poder servir les necessitats que tenien a casa.
Aquests pares no estaven subscrits a Punt de llibre, el blog de lectura del nostre centre!


I vosaltres? I TU?
Encara no t'has subscrit al nostre blog d'animació a la lectura per a rebre cada setmana les publicacions que es fan des del centre? Encara estàs a temps! Entra en l'enllaç de la dreta de la pàgina principal del web i subscriu-te. Recorda que rebràs un correu electrònic a la teua safata (pot ser al correu brossa) per demanar confirmació. És un bona oportunitat per estar assabentats de les novetats en literatura infnatil i juvenil i rebre totes aquelles propostes relacionades amb el món de la lectura que enviem periòdicament.

Al mateix temps, si vols fer alguna recomanació per compartir amb la resta de la comunitat educativa, bé siga com a lectura infantil, juvenil o per a adults, pots enviar-ho a vicen.oroval@maux.org.
Comments